Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnátok segíteni...

Hogyan tudnátok segíteni nekem skacok?

Figyelt kérdés

HELOSZTOK,először is kössz h ide kattintottál.

Az lenne a problémám,hogy meg változott bennem valami,csak tudnám hogy helyes,vagy helytele irányba.Össze vok zavarodva.A múltkor tettem fel egy olyan kérdést hogy a csajoknak a sportos nem túl kigyúrt kondis testalkat tetszik,avagy a vékonyabb... nem is ez most a lényeg,hanem az hogy.. fura válaszok érkeztek rá amin eléggé meglepődtem.

7 válaszom érkezett.

- 7 ből 4 en voltak a vékonyak melett

- 3 ból 2 en a kondis test melett

- és a maradék 1 a "mackós avagy mindegy" melett

A kérdésem lényege még is az,hogy azt írta a 4 csaj akinek a vékonyak tetszenek,hogy azok akik gyúrnak nekik nem jön be mert hülyeségnek tartják,nem férfias,és azzal is indokolták,nekik ez meleges kicsit ha egy fiú ad a saját testére kondizással.

1 hete volt feltéve a kérdésem kb,de a moderátorok törölték is azóta mert kicsit szócsata alakult ki.

Na de skacok? Miért mondják azt hogy a kondizást homokosok csinálják és nem férfias + még taszítónak is tartják? Jólvan mert 2 csaj azt írta hogy természetesen nekik az izmos sportos pasik tetszenek,tehát nem mindenki írta az előző kritikát.

1 hete,mióta a válaszokat elolvastam, azóta nem is járok ki edzeni,mert olyan mellbevágó volt azt olvasni hogy befolyásolták vele az egész edzésemet...azt gondoltam egyből hogy...minek menjek edzeni,ha a csajoknak nem jön be? ha gusztustalan és melegnek hiszik az embert? minek?És már le adtam másfél kilót az egy hét alatt..nem tudom mi változott meg bennem de kicsit el vagyok kedvtelenedve hogy ami az álmom volt most kezd szerte foszlani.Szerintetek adjak a szavukra? folytassam? vagy tényleg inkább maradjak meg vékonyan,kondi nélkül?.. =/Össze zavarodtam rendesen,hiszen nekem sokat számít a csajok véleménye.segítsetek lányok fiúk.Am, mióta nem edzek,semmi kedvem, nem eszek semmit,csak netezek egész nap, sz*rok jelenleg mindenre.Előre is köszi a válaszokat.

2011. nov. 7. 21:41
1 2
 1/16 dirtboy ***** válasza:

nem vagy hardcore,divatból edzel mint írtad is csak a lányok miatt.

azért mert pár hülye pi csa azt írt amit írt már nem is érdekel az egész.

akkor hagyd abba,izmok nélkül is lehet barátnőd ha csak ez kell.

élj egészségtelen életet, ne mozogj,facebookozz sokat, csak vigyázz el ne hízz mert az írták 4en hogy a soványok a jók.

erre nem tudok mást írni.

itt megkérdezel valamit, erre válaszolnak kemény 7en és te ebből levonsz az ország összes lányára következtetést.

2011. nov. 7. 21:54
 2/16 anonim válasza:

Nézd ez tény, hogy a csajok többségének nem az izmos pasik tetszenek, DE az izmos a csajoknál nem ott kezdődik, aki hobbiként heti 3 alkalommal 1 órát edz és próbál figyelni a kajára. A nők többsége a kondiról a szteroidokra majd Ronnie Coleman-re aszociálnak. Igenis szeretik a sportos testalkatú pasikat, de attól például irtóznak, ha többet nézi egy pasi magát a tükörbe mint pl a csaját.

Lényeg, hogy edz azért mert jól akarsz kinézni ( sportosan )

Edz, mert te egészséges akarsz lenni és azért mert gondolom szereted csinálni. Én 2 éve edzek elég keményen és eddig 2 nőtöl kaptam negatív véleményt. Egyik azt mondta, hogy zavarja, ha túl nagy a pasi fölénye fizikumban stb... Valszeg előző pasija miatt, míg a másik szimplán a "mackósabb" pasikra hajt. De ez 2 a ból kb... Ja és többször is halottam, hogy ha intelligens a srác akkor nem baj, hogy túlságosan kigyúrt, akkor van baj, ha az izmaival próbálja az eszét kompenzálni.

2011. nov. 7. 21:56
 3/16 anonim válasza:
*100 ból
2011. nov. 7. 21:57
 4/16 A kérdező kommentje:
Csatoljak képet?
2011. nov. 7. 22:00
 5/16 dirtboy ***** válasza:
miről is?
2011. nov. 7. 22:03
 6/16 A kérdező kommentje:
hogy esetleg túlzás e az edzésem... nem szteroidozok Isten őrizz, de egy csaj mit szólna a testalkatomhoz? arról akarok egy képet, de le szerkesztem róla a fejem mert nem karom h be azonosítsanak mert égőnek tartanám. arról akarok képet nos?...
2011. nov. 7. 22:07
 7/16 dirtboy ***** válasza:
jöhet a kép hátha látja majd egy lány és akkor leírja a véleményét ide.
2011. nov. 7. 22:09
 8/16 A kérdező kommentje:
Oks.töltöm.
2011. nov. 7. 22:10
 9/16 dirtboy ***** válasza:
egyébként nézd meg fészen Dudás Ádám képeit,egy rakás képe alatt van írás csajoktól hogy mennyire jól néz ki és ez nem csak Ádámnál van így.
2011. nov. 7. 22:12
 10/16 A kérdező kommentje:
igazad van, most néztem.akkor már nem is töltöm a képet,felesleges...majd egy új kérdésnél beszúrom a képem hogy csajok hogy tetszik vagy hasonló... úgy jobb lesz.kössz mindent... de írjon aki még tud...
2011. nov. 7. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!