Mit jelenthet az álmom?
Figyelt kérdés
Volt egy álmom ,ami nem hagy nyugodni. Megkérte a kezem egy idősebb férfi,akinek igent mondtam ,viszont amikor eljött az esküvő ideje,figyelmeztettem,hogy én megfogadtam régen,hogy SOHA nem megyek férjhez és a szertartás előtt leléptem,megszöktem! Bűntudatot éreztem és arra gondoltam,hogy biztos lejárattam őt a vendégek előtt de semmi esetre sem mondtam volna igent! Aztán később egy velem egykorú srác kérte meg a kezem,neki is igent mondtam ,kedveltem de mégis elkezdtem előle bújkálni,hogy megússzam az esküvőt. Van valakinek valami ötlete,hogy mit jelenthet ez az egész? 17 éves lány vagyok,nincs barátom és valóban távol áll tőlem a házasság gondolata is.2009. máj. 7. 19:48
1/3 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem,hogy amikor az első vőlegényem elől menekültem,akkor egy barlangban bújtam el,viszont ott megtalált és azt hittem haragudni fog de csak annyit mondott ,hogy megérti és megbocsát.
2009. máj. 7. 20:07
2/3 anonim válasza:
Szerintem azt jelenti, hogy félsz a kötöttségektől.
3/3 anonim válasza:
Érdekes álom... Ha tényleg távol áll tőled a házasság, akkor itt igazolódik be, hogy az álom a tudatalattit közvetíti. Egyetértek az előttem szólóval, félsz a kötöttségektől, és szinte félsz belegondolni, hogy egy férfiban majd egyszer feltétlenül meg "kell" bíznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!