Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mindenki ellenem van vagy...

Mindenki ellenem van vagy csak én érzem így?

Figyelt kérdés
Most vesztem össze egy "barátnőmmel" aki...hát elég...olyan hogy van egy másik barátnőm és folyton kisajátítja!!!Most meg azt mondja hogy én vagyok a beképzelt!!!Na ez mi???És a 8. évfolyamról majdnem mindenki utál!!!Csak nem tudom hogy miért!!!Kicsit bunkó vagyok lehet...Idióta biztos de nem érzem magam beképzeltnek!!! :)Aztán a fiúk!!!húúú...De ez már más téma!!!
2009. máj. 6. 21:30
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Hát, mert túl sok az írásjeled, de még az épp olvasható kategória, láttam ennél sokkal rosszabbat is (a több írásjel jobb, mint a kevesebb) ;)

Ha úgy érzed, mindenki ellened van, akkor vagy nagyon nagy szarban vagy (és csináltál valamit érte), vagy képzelődsz, ez esetben ők szarnak le téged, csak te ezt nem szeretnéd tudomásul venni.

2009. máj. 7. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!