Ti mikor szoktatok zuhanyozni?
Este / reggel, ha este miért este, ha reggel miért reggel, ebben mi a jó, abban mi a jó, stb... ?
Fogyatékos válaszokat mellőzzétek, plz. Köszi! :)
Leginkább este, hogy tisztán fekhessek az ágyba.
Van amikor késő délután, hogy este már ne kelljen idegeskednem (olyankor mindig elkések és még vacsoráznom kell emiatt anyám ideges, vita van + még meg kell szárítanom a hosszú hajam stb.)
Nyáron szoktam csak néha reggelente is, mert felfrissít.
Én azért szeretek még este, mert általában hajat is mosom közben. És hiába vigyázok pl. a samponnal is, gondolom érzékeny is a szemem ezért valahogy mindig bepirosodik.
Ezért jobb, ha olyankor lefekszem aludni és reggel már nem úgy nézek ki, mint egy rém. :D
Másrészről télen és a hidegebb időszakokban nagyon nem ajánlott reggel hajat mosni.
Olvastam és a bőrgyógyász is azt tanácsolt,a hogy hajmosás után miután megszáradt is 2-4 órát ajánlott bent, a meleg (20-25 °C-os) lakásban maradni. Sapkát nem szeretek venni, mert lenyomja a hajam és sokszor viszket tőle a homlokom ráadásul furcsán is néznek rám ha utána nekikezdek fésülködni (pedig teljesen logikus döntés).
Ráadásul ha reggel vagy délelőtt kell mennem valahova akkor ha reggel zuhanyoznék kész idegbaj lenne, biztosan elkésnék. Este meg ha el is húzom az időt max. kevesebbet alszom, azt még ki lehet bírni.
Persze előfordul, hogy fáradt vagyok így este már nem megyek. Vagy ha délután van programom akkor előtte megyek napközben. - így legalább a hajam is jól fog állni.
Azért mosok egyébként legtöbbször hajat is, mert hiába fogom fel vagy veszek fel akár fürdősapkát is (így hívják azt szerintetek?) akkor is nedves lesz a hajam és mintha begöndörödne vagy lelapulna. Hiába szárítom meg utána akkor meg olyan, mintha le lenne nyalva összetapad és nem szép. Meg én fennakadok azon, hogy a fülemet is meg akarom mosni de akkor csak vizes lesz ott a hajam, akkor meg inkább megmosom...
Na de zárom soraimat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!