Zuhanyozni vagy fürdeni szoktatok?
Figyelt kérdés
Ha zuhanyoztok miért zuhanyoztok és miért nem a fürdést választjátok és ha fürdetek miért fürdötek miért nem a zuhanyzást választjátok? Reggel vagy este szoktál fürdeni? Kort+nemet kérnék! Köszönöm a válaszokat előre!2009. okt. 7. 21:51
1/7 anonim válasza:
Tavasz nyár zuhi mert olyankor meleg van és nem szeretek ott ücsörögni a vízben:D
Ősz tél fürcsi mert a hidegben olyan jó egy kád meleg víz:D:D
persze ha sietek akk mindig zuhi
este mindig reggel néha de reggel csak zuhi
17L
2/7 anonim válasza:
zuhanyozni szoktam... mert gyorsabban kész vagyok, másra több időm jut, és a vízszámla sem lesz annyira magas, mintha ott áztatnám magam a vízben. (esténként szoktam)
23/L
4/7 anonim válasza:
Utálok zuhanyozni, az a jó, mikor este belefexek egy jó forróvizes tele kádba, kirelaxálom az aznapot aztán vége a napnak...
23/F
5/7 anonim válasza:
Általában zuhanyozni, mert az egészségesebb, lemosom ezáltal az aznap összeszedett port és koszt, nem pedig benne pancsolok. Miután hazaértem a munkából, akkor szoktam lezuhanyozni.
7/7 anonim válasza:
Zuhanyozni.Utálom ha kiázik a kezem ha fürdök,és este szoktam zuhanyozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!