Egyik barátnőmnél észrevettem, hogy akárhányszor nálam alszik mindig hoz magával szivacsot. Rákérdeztem, hogy miért nem kézzel mosdik erre azt felelte, hogy: az gusztustalan.
Más is így szokott tisztálkodni? Szerintem ez nagyon furcsa. :)
Én soha nem használtam még szivacsot, nem is hiányzott. Én pont a szivacsot tartom gusztustalannak. Ha nem tisztítja, tele lesz baktériumokkal.
2011. jún. 29. 23:14
2/11 anonim válasza:
Fürdőpamacsot használtam már, szerintem az is tök jó. De mostanában leszoktam róla.
2011. jún. 29. 23:17
3/11 anonim válasza:
a saját szivacs mindenképp fontos, hiszen a bőrt sokkal erősebben megtisztitja, mint a kéz. a saját szivacs pedig a bőrbetegségek mellett szól. pl. egy pattanásos bőrű ember szivacsával fürdesz, rajtad is ki fog jönni pár pattanás. a szivacs jó, mert sokall több koszt eltávolit a bőrödről, mint amennyit kézzel, dörzsöléssel valaha is el fogsz távolitani. próbáld ki. vegyél egy szivacsot. és ha a fürdővized piszkosabb lesz, mint ahogyan eddig megszoktad, a kérdésedre a választ megtapasztaltad.
2011. jún. 29. 23:20
4/11 anonim válasza:
én is szivaccsal mosdom,kéthetente kell cserélni,meg néha meg kell szárítani ,de amúgy én szeretem *__*
és nem értem,miért lenne gusztustalan kézzel mosakodni?XD
2011. jún. 29. 23:25
5/11 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy én se értem, pedig esküszöm, hogy rákérdeztem. és akkor is csak: fúj, mert nem.-volt a válasz. :D
Tudom, hogy jobban tisztít, de hosszútávon csak így fürdeni szerintem kicsit költséges.
2011. jún. 29. 23:29
6/11 anonim válasza:
Meg feleslegesen koptatja a bőrét.
2011. jún. 29. 23:39
7/11 anonim válasza:
..ezek a nők... -__-"
2011. jún. 29. 23:52
8/11 anonim válasza:
Fürdőpamacs az jobb mint a szivacs.
Ugyanúgy tisztítja a bőrt, és könnyen ki is lehet mosni.
Szerintem ez higiénikusabb mint a szivacs.
2011. jún. 30. 00:28
9/11 anonim válasza:
én is pamaccsal fürdök :) illetve zuhanyzok :D
18L
2011. jún. 30. 01:58
10/11 anonim válasza:
En is szivaccsal,de ahogy mosok,azt is bedobom a mosogepbe kifözni.Amugy nagyon zsiros a böröm,es a kezem nem lenne eleg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!