Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti mikor szoktatok zuhanyozni?

Ti mikor szoktatok zuhanyozni?

Figyelt kérdés

Este / reggel, ha este miért este, ha reggel miért reggel, ebben mi a jó, abban mi a jó, stb... ?

Fogyatékos válaszokat mellőzzétek, plz. Köszi! :)

2011. okt. 31. 20:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
15%
soha
2011. okt. 31. 20:29
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
este, nem szeretek koszosan az ágyba menni
2011. okt. 31. 20:31
 3/14 A kérdező kommentje:

Úgy látszik te egy vagy a sok közül, aki az utolsó mondatokat sosem olvassa el.

Köszöntem! :)

4/14 A kérdező kommentje:
(ezt az elsőnek írtam :DD)
 5/14 A kérdező kommentje:
köszi körút, valahogy én is így vagyok vele :) !
2011. okt. 31. 20:32
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Este, én se szeretek koszosan az ágyba menni. Néha van olyan, hogy reggel, ha esetleg este nagyon fáradt voltam.
2011. okt. 31. 20:35
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Este, lefekvés előtt mindig, koszosan nem szeretek lefeküdni.

Egyéb időpontban akkor, ha megizzadtam, piszkos lettem, uszodában/strandon voltam, megyek valami olyan helyre.

2011. okt. 31. 20:40
 8/14 anonim ***** válasza:
hétvégén reggel
2011. okt. 31. 20:59
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Reggel, ha csak tehetem.

Az estivel az a bajom, hogy ha közvetlen lefekvés előtt zuhanyzom, az vagy olyan későn van, hogy zavarom vele a házban élőket (társasház), vagy ha nem/nem érdekel, akkor csupán az a bajom, hogy felpörget a zuhanyzás.

Én 10-11 között igencsak pörgök, de ha véletlen elálmosodom, akkor örülök neki. Olyankor egyrészt nincs energiám fürödni, másrészt felpörgetne a végére, és megint nem tudnék könnyen elaludni.

Jó, elhatároznám, hogy akkor fürdök korábban, de nekem nem megy a rendszeres élet. Mindig közbejönne valami, ami fontosabb, nem célszerű félbeszakítani, vagy elfelejteném.

A reggeli zuhanyzás aztán szünidőben vagy hétvégén eltolódik indulás előtte. Ha kettőkor találkozok valakivel, akkor indulás előtt gyors zuhany.

Nekem a friss fekvésnél fontosabb a friss útnak indulás. Ha este zuhanyoztam, reggel már nem érzem magam annyira frissnek.

2011. okt. 31. 21:07
 10/14 anonim ***** válasza:

Én reggel és este is. Mert a tisztaság félegészség, és kétszer félegészség az egy egész egészség.

(2*0,5=1)

Legalábbis, ha matematikusan gondolkodunk...

2011. okt. 31. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!