Mit lehet csinálni szabadidődben ha nincsenek barátaid?
Rajzolás, festés, képszerkesztés, zenélés, tánc (vmennyire egyedül is lehet), torna, futás, úszás, bringázás, érdeklődési köröknek való utánanézés, weboldal-szerkesztés, fórumolvasgatás, szakoldalak olvasása egy témában, magazinolvasás, honfoglalózás, sudoku, keresztrejtvény, videók szerkesztése pl. képek összevágásával, fotózgatás, séta a természetben, parkokban, ismeretterjesztő filmek nézése, ismeretterjesztő könyvek olvasása, nyelvtanulás, internetes játékok...
Nekem vannak barátaim, de inkább egyedül szeretek lenni.
Fentieknek legalább felét szeretem csinálni és rendszeresen csinálom is.
A sorozaton és a társaságon kívül is milliónyi dolgot lehet csinálni, sőt, sokszor az a milliónyi dolog köt le jobban.
Sokan el tudnak sorolni pár dolgot, ami érdekli őket, mégis könnyen unatkoznak. Tessék foglalkozni azzal, ami érdekel! Tessék lekötni magadat!
Üdv!
Nekem sincsenek barátaim. Vagyis jelenleg egy barátom van (nem tudom, ő hogyan vélekedik a kapcsolatunkról de mivel fontos számomra én barátomnak mondom), vele viszont csak levelezünk. Ergo ha nagy ritkán menni akarok valahová nincs igazán kivel.
Emellett van még pár msn-es vagy twitteres haverom, de ez alig pár ember.
Általában ez elég is lenne, mert általában magamnak való vagyok. Na persze ha találnék olyan embereket, akikkel közös az érdeklődési körünk vagy ha nem is, de legalább érdekesnek találom őket akkor el tudnék viselni valamiféle barátságot. (Bár nekem legtöbbször elég, ha msn-en folytatunk tartalmas beszélgetéseket így ha ilyesmire van igényem nem kell idegenekkel megismerkednem, aminek sokszor csalódás a vége.
Én olvasni szoktam, natgeo-t, discovery-t és hasonlókat nézek, elmélkedem, aztán kidolgozom a jegyzeteimet, a neten kutatok stb. Nagyritkán elmegyek könyvtárba is, bár szörnyen utálnak ott, mert nem igazán értenek ezért nem szívesen megyek oda.
Sorozatokat is szoktam letölteni és nézni, vagy zenét hallgatok. Vagy folyton a gépet nézem, hogy mit javíthatnék, mit telepíthetnék újra, mit frissítsek, beállítgatok mindent, ilyesmi.
Vagy készítek magamnak ennivalót, amivel nekem általában le is megy x óra, mert nem tudok főzni + mérnöki precizitással vágom fel a hozzávalókat.
tegnap 14:27 21/F Mivel taszítottad el a barátaidat?
(Én úgy éreztem simán csak elhidegültünk, vagy nem teljesítettem a rám eső részt. De lehet én is eltaszítottam őket, azzal, hogy túl sok voltam nekik. Bár utólag én ezt nem is bánom.)
Engem leginkább az zavar abban, hogy egyedül kell mennem valahová, hogy nincs kihez szólni és csak állok ott esetlenül. Még a sétálással, nézelődéssel is így vagyok lakott területen, mert bután érzem magam, ha megállok és percekig bámulok valamit (akár egy fát vagy a többiek szerint teljesen átlagos dolgot).
Na ez az. Én is hiába megyek bárhová, senki sem jön oda hozzám. Lány vagyok, de az öltözködésem inkább az unisex vonalat követi, vagy túl elegáns vagyok (nem veszik észre az emberek, hogy az sportzakó? sport. lazaság, nyitottság :D) Ha oda is jönnek (és megkérdezik, hol voltam, vagy mi a munkám amiért így öltözök - pedig annyira nem nagy szám, egyszerűen ez a stílusom) rögtön le is lépnek mert nem bírják ha valakinek van véleménye és határozott. Normális diskurzust próbálok lefolytatni, erre megkérdezik "de most miért vagy morci?" pedig nem is vagyok az.
Talán látogass el kiállításokra, vagy téged érdeklő eseményekre. Ott nem olyan kellemetlen egyedül megjelenni. Nálunk ilyesmire sajnos nincs igazán lehetőség (vidéken).
de durva. olyan rossz, hogy fiatalok ( mint én is) egyedül vagyunk. és a barátok meg először szanaszét, utána meg már kinek mi a munkája, és megy az irigykedés.
"ÁÁ én itt dolgozok, te meg még mindig ott vagy?! "Húú hát én már ez meg az vagyok, és te még mindig tanulsz?!!"
Ez ment mindig, és elegem lett belőlük.
És nekem az ilyenekkel nincs is kedvem együtt lenni.
de nem is érdekel, régebben társasági ember voltam, de amióta kétszer is elkaszáltak egy nagyvizsgán (egyetem) a többiek meg közbe végeztek. azóta csak arra tudok gondolni, h szinte kicsúfoltak. És nem érdekelnek többé. Égjenek ki a mókuskerékben! még a fészen is deaktiváltam magam, hogy csak tanulni tanuljak mással ne törődjek. se szülinapi kívánság se buli invitáció semmi nem érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!