Miért van ez?! Többi lent.
Valószínűleg kisebbségi érzésből fakadó erős izgulás. Félsz, hogy nem tudsz megfelelni az elvárásoknak. Próbáld végiggondolni, hogy mi vár rád, mi abban a gyenge pont, és tényleg nem tudsz megfelelni, vagy csak hiszed. Esetleg rögtön válaszold is meg a bizonytalan dolgot.
De lehet, hogy érdemes lenne egy pszichológussal konzultálni. Egészen biztos, hogy megszüntethető, csak félő, hogy öntudatlanul is belelovalod magad a helyzetbe.
Lehet, hogy reggel háromnegyed hatkor még nem kéne a számítógép előtt ülni.
Azért, mert utálod te is ha megszabják neked, hogy mikor keljél fel. Én sem szerettem sosem, hogy ez a kötelező, hogy reggel 5-kor , 6-kor keljek csak azért, hogy beérjek a nyomoronc suliba. Gyűlöltem, és sokszor én is rosszul voltam, de az egész közeg miatt is volt.Nem csak a kötelező felkelés miatt.
Az ember jobban érzi magát akkor, amikor érzi, hogy ő szabja magának a szabályokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!