Baj van velem? (többi lent)
Figyelt kérdés
Néha rámtör a frász. Ha arra gondolok pl, hogy holnap mennyi dolgom lesz, suliba kell menni, vagy esetleg olyan tantárgy lesz amit nem szeretek, vagy mikor itthon sokmindent biznak rám és semmi kedvem megcsinálni egyiket sem, mindentől elmegy a kedvem. Lehangolt leszek, feszült, ideges, minden életkedvem egy másodperc alatt elröppen. Velem van a baj? Szerintetek mit tehetnék ez ellen?2011. okt. 3. 18:28
1/4 anonim válasza:
Néha velem is van ilyen...de aztán arra gondolok hogy sz@rni bele...
2/4 anonim válasza:
Normalis amit erzel...
Probalj meg minel gyorsabban minel tobb dolgot megcsinalni h elkeruld a stresszes helyzeteket.
Nekem pl. abbol van elegem h ha egy nap nem csinalok meg par dolgot akkor az gordul a kovetkezo napra... Es mar elozo heten ugy ereztem h vegre utolerem magam de megsem mert ujabb dolgokat listazhattam a "feher tablamra" mint teendo...
Mondjuk az uj- vagy visszatert regi- amit ma megtehetsz habitusommal jobb a helyzet... De ehhez kellett egy akkora halogatas h fullosan kikeszultem...
3/4 zkriszti3 válasza:
Szerettem halogatni én is.Aztán kialakítottam ,hogy 1 feladat 1 jutalom.Pl.:porszívózás 1 rejtvény,mosogatás 1 joghurt ,vasalás krimiből 1 fejezet.Bevált,már nem esik olyan nehezemre a házimunka.
4/4 anonim válasza:
szorongásnak hívják, igazából baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!