Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Aki ki van gyúrva azt tényleg...

Aki ki van gyúrva azt tényleg jobban tisztelik, becsülik!?

Figyelt kérdés
Mert tőle mindenki fél rá mindenki irigy még ha nője (jelenleg) nincs is. Te hogy gondolod/látod ezt a dolgot?
2011. okt. 19. 10:17
1 2
 11/11 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy, ki mennyire van kigyúrva! Ez úgyis egyrészt adottság. Aki ki van gyúrva, az nyilván sportbunkó, ami szerintem fúj! Ha valaki rendesen és egészségesen eszik, esetleg amatőr szinten sportol, az bőven elég a jó alakhoz! Minek kellenek dagadó izmok? Az gusztustalan! Nem mondom, a kocka has nekem is bejön, na de a karon...Szerintem bárki kaphat megbecsülést, de azért ne legyen tisztára puhány.
2011. nov. 8. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!