Pacsi kérdése:
Tegyük fel, hogy az élet rossz. Melyik rosszabb: unalom vagy szenvedés?
Figyelt kérdés
Ma egy pszichológus cikkében olvastam, hogy az unalom rosszabb mint a szenvedés. Ezen elgondolkoztam.
Szerinted?
2011. okt. 17. 23:39
11/13 anonim válasza:
Az eső válaszoló, úgy látom, végre pénzelő szeretőre akadt.
12/13 anonim válasza:
Es itt vagyok en aki mimd 2ot csinalja.. szenved a betegsege miatt es kozben meg unatkozok a betegsegemnek koszonhetoen.. csak meloba megyek onnan meg haza utanna mar kb nincs mit csinalnom.. havi 2/3x bevasarolok.. egyedul elek hazi allataim sincsenek... mondhatni mind 2ot utalom. Unatkozni es szenvedni egyarant rosz. Mindenkinek kitartast az elethez
13/13 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák, más a habitusunk. Én személy szerint az unalmat kevésbé tartom veszélyesnek és rossznak, mint a szenvedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!