Egyedül érzem magam. A barátaim, a legjobbak is elhanyagolnak, már szinte alig találkozunk, mert van párkapcsolatuk és az fontosabb nekik, mint én. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyre magányosabb vagyok és már eltávolódtak tőlem az igaz barátok. Nekem a barátság szent dolog, de úgy látszik ezzel nagyon kevesen vagyunk így. Kérlek adjatok valami tanácsot, mit tehetnék? !2009. máj. 1. 15:12
11/11 anonim válasza:
Fuh, hát én most hasonló helyzetben vagyok mint te. Van egy srác, a legjobb barátom volt, és 2010 tavaszán/nyarán elég rossz időszaka volt. A családja utálta, kiderült hogy a barátnője akit imádott megcsalta, kihasználta, hazudott neki, meg még belekeveredett valami sikkasztásba is. A barátom teljesen ki volt, egyedül én álltam mellette, másra nem számíthatott. Akkor abban a 3-4 hónapban azt mondta hogy sosem akarja velem megszakítani a barátságot, nagyon szeret stb... aztán eltelt néhány hónap, újra összejött az exbarátnőjével, megkérte a kezét, engem meg le se szar, pedig most olyan helyzetben lennék hogy szükségem lenne rá. Nagyon rosszul esik még mindig ez az egész... én soha senkivel nem voltam olyan jó barátságba mint vele, és eszembe sem jutott hogy egy párkapcsolat miatt ezt csak úgy félredobjam:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!