Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek ez normális?...

Szerintetek ez normális? (folyt. Lent)

Figyelt kérdés
Falun lakom, de városba járok suliba. Igazából se magán, se társadalmi életem nincsen, mert se saját szobám, se gépem nincs. Egyedül se vagyok soha. ráadásul be se tudok járni a városba ,hogy a haverokkal legyek vagy épp ha szeretnék találkozni egy lánnyal. semmi báj "bajom" nincs, de ez nagyon nyomaszt. Mit tegyek? 13/F
2011. okt. 14. 19:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Biztos ,hogy a faluban is van hasonló korú gyerek.Én 13 évesen azaz 7 éve olyan helyeken jártam,hogy anyám csak sejtette,hogy élek. Nem azt mondom ,hogy felelőtlenül otthagyott aztán csá hanem a többiekkel/többieknél voltam egész nap.Mindig tudták ,hogy éppen kinél kell keresni és 3-4 telefonután meg is találtak.

Volt rá alkalom,hogy a termelőszövetkezet kombájnja vitt haza...:-))))

Igen normális ,hogy nincsen számítógéped és saját szobád. Nekem is 17 évesen volt elsőnek saját zárható szobám.Tudom,hogy a mai világban ez fura ,de engem így tanítottak békés együttélésre.(húgom és én voltunk egy szobában )a szülők külön.

2011. okt. 14. 19:38
 2/2 anonim ***** válasza:
nékemsincs saját szobám. 15 vagyok és lány. de szarok rá:D sztem tedd ezt te is.
2011. okt. 15. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!