Hogyan legyek kedves mindenkivel? (folyt. Lent)
Figyelt kérdés
Az a lényeg ,hogy nagyon nincs önbizalmam és védekezés képpen mindenkivel egy picit lenéző vagyok ezt már három ember is mondta nekem mielőtt összebarátkoztam velük,hogy ők az elején tartottak tőlem.(most mentem hatosztályos gimnáziumba)Légyszíves segítsetek,hogyan változzak meg?2010. ápr. 22. 19:31
1/3 anonim válasza:
Én is pont ugyan ilyen voltam. Ne nézz le senkit, fogadj el mindenkit olyannak amilyen. Helyette mosolyogj rájuk, akkor ők is vissza fognak mosolyogni és ettől az önbizalmad is nőni fog.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,megpróbálok mindenkit elfogadni olyannak amilyen első sorban magamat.
2010. ápr. 23. 21:16
3/3 anonim válasza:
én is jártam hasonlo cipöben...fogadd el,szeresd magad.ha kell állj a tükör elé és szeresd minden porcikádat! a mosoly és az önbizalom pedig magátol fog jönni,bizz magadban! a másokat lenéző emberek nem másokat nem szeretnek hanem saját magukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!