PontAz7831 kérdése:
Néha csak ugy rámjön a sírhatnék. Mért van ez?
Figyelt kérdés
Nincs semmi szerelmi bánatom,semmi különös. Teljesen jólvagyok,de minden nap sírnom kell... :|2011. okt. 14. 18:15
1/5 anonim válasza:
Doki !!! valami reccs van benned...
2/5 Koci válasza:
serdülsz!!!!!!!!!!!!! én is ilyen vagyok akkor amikor mensizem naponta töbször kiborulok
3/5 anonim válasza:
Nekem a bipoláris zavarom miatt van ilyen... De ezer meg egy oka lehet, ennyi infóból fogalmam sincs hogy nálad mi a gond.
4/5 anonim válasza:
sztem is ha serdülő korba vagy tök normális nyugi, nekem van olyan hogy 2hétig mindennap sírok :S egyszerűen jólesik ,azért :)
5/5 anonim válasza:
szerintem is azért mert serdülsz :)
régen nekem is volt ilyen,hogy egyszerűen semmit nem tudtam magammal kezdeni,és unatkoztam,semmihez nem volt kedvem,és mindig elsírtam magam xDD
néha most is szoktam így szomorú lenni csak úgy de visszatartom :)
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!