Miért van az ha felidegesitenek vagy megsértenek, rámjön a sírógöcs?
helló!
szerintem azért jön elő belőled ez a sírógörcs, mert úgy ahogy van magadra veszed mindazt, amivel megilletnek, és pillanatra azt hiszed, hogy tényleg olyan vagy és ez így elkeserít.
másik lehetőség
ha pedig igaz rád az, amit állítanak(persze goromba módon adják elő ugyanúgy), akkor pedig egyszerűen megint azonosítod azzal magad, holott tudnál változtatni, és a magad megbélyegzése miatt jön rád ez a fajta "szomorúság".
Ha tudod magadról, hogy te nem olyan vagy mint amilyennek elhordanak, akkor nincs okod a sírásra, ha pedig esetleg igazuk van, akkor sem kell elkeseredni, ugyanis senki sem tökéletes, viszont mindenki képes változni.
A gondolataiddal kell játszanod, és olyan szemszöget előtérbe helyezni, ami nemhogy sírást nem váltana ki belőled az adott helyzetnél, de még lehet "boldogabb" is leszel.
Sok gondolkodás meggyógyítja az embert az efféle bajából.
Ha te nem vagy vétkes, ugyan kérlek, miért te vagy az, aki szenved?! Szerintem valahogy így kellene hozzáállni. :)
üdv
25/F
én nem néha, hanem mindig. nagyon érzékeny vagyok, bárki bármi rosszat mond (nekem/rólam), már majdnem sírok...
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!