Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Olyan nyomoréknak érzem...

Olyan nyomoréknak érzem magam. Utálom az életem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Itt vagyok 20 évsesn. Se suli, se nyelvvizsga, se jogsi, se pasi, se barátok... a családról meg inkább ne is beszéljünk. Kifejtem bővebben:

- Egyetemista vagyok, de most passzív féléves, mert rájöttem, hogy ez a szak, amin voltam, nem érdekel. Most fogok jelentkezni másik szakra, és egyetemre.

- Nyelvvizsga... a szóbelim megvan, írásbelire szombaton megyek, de úgy érzem hogy hiába tanultam rá, nem fog menni, és már gyomoridegem van tőle.

- A jogsit nem merem letenni, félek, hogy nem vagyok rá képes (van egy kis önbizalomhiányom).

- Barátom még sose volt, és ez is egyre jobban aggaszt.

- Barátokból van 1-2, de ők sem igaz barátok, és nagyon ritkán tudunk találkozni. A városban ahol lakok, pl nincs egy barátom sem. :(

- Család meg... semmiben nem támogatnak, csak azt súlykolják belém, hogy semmire nem vagyok képes, és semmi nem fog nekem sikerülni :((

Úgy szeretnék olyan lány lenni, mint a többiek. Aki el tud menni a barátnőivel vásárolni, bulizni (egy kezemen meg tudom számolni hányszor buliztam eddig), akit támogatnak a szülei. Szeretnék sikeres lenni, de most olyan rossz. Úgymond szürke egérnek érzem magam, akit soha senki nem vesz észre :( Mit tegyek, hogy ez változzon? :((

2011. okt. 10. 20:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
42%
Most figyeljetek ide... Azt mondjátok nehéz volt a kresz. Kérdem én, hogy ha ez nehéz, akkor hogy gondoltátok hogy vezetni akartok? A kresz a legkönyebb része az egésznek, mert van időd végoggondolni mindent, és csak meg kell tanulni. Aki erre nem képes, az szerintem inkább ne vezessen. Az egészségügyit meg inkább haggyuk :D, az volt a legkönyebb... Ha figyelsz az órákon szinte semmit nem kell rá tanulni. Én 17 évesen raktam le. 18/F
2011. okt. 10. 22:03
 12/16 anonim ***** válasza:

Látod az itteniek is veled vannak! :P Kitartás! Itt az ideje, hogy kezdj el bízni magadban, biztos vannak erényeid, pozitív tulajdonságaid, néha gondolj azokra is. Esetleg fejleszd őket. Nem lehetetlen a helyzet, nyelvvizsgára ha gyakorolsz tuti meg lesz, nem feltétlen kell tudni hozzá a nyelvet. Ha nem is könnyű, de próbálj meg barátokat szerezni, vagy legalább olyanokat akikkel jól érzed magad... sokat segít, kikapcsol stb. Jogsit ne erőltesd egyelőre ha ennyire viszolyogsz tőle, de később jó erőpróba lehet. Gondolj arra, milyen büszke lennél rá ha sikerülne! :)

Drukkolok!

2011. okt. 10. 23:32
 13/16 anonim ***** válasza:
67%

Kíváncsi vagyok mi lett veletek!

A barátnőm pont olyan mint ti, és itt ismerkedtem meg vele, pont egy hasonló kérdésnél.

Én nagyjából sikeresnek mondhatom magamat, (azért nem annyira nekem is vannak problémáim, de azért na)

Van jogsim, van nyelvizsgám , egy jó egyetemre járok, egész jól megy.... szüleim támogatnak és büszkék rám, legalábbis remélem.

Ezeket nem nagyképűségből mondom. Én is voltam magam alatt, és még sokat vagyok most is. De , tapasztalatom szerint, ha elhiszed valamiről hogy "ez msot igen is sikerülni fog" nem aggódsz, megteszel mindent amit az adott pillanatban , képességeidhez és lehetőségeidhez mérten meg tudsz tenni és pozitív vagy akkor nincs számodra lehetetlen. Sőt , sokszor elég csak pozitívnak lenni , elhinni hogy neked minden összejöhet és akkor sikerülni is fog!

Amikor erre rájöttem , elbőgtem magamat, komolyan mondom elbőgtem magamat. Hogy eddig hogyan tudtam enélkül élni. És ez érettségi előtt volt, a szóbelik előtt és mind mind 100%-os lett. Persze aztán itt az egyetemen értek kisebb nagyobb pofonok most, de na és? Mindenkit érnek. Fel kell álni és menni tovább.

Mindenki lehet sikeres tényleg mindenki csak el kell hinni :)

Ajánlom Napoleon Hill, vagy Brain Tracy könyveit és a főnix szemináriumot Brian Tracytől

Tudom hogy régi kérdés, de remélem segítettem

2013. jan. 6. 13:38
 14/16 anonim válasza:
hány éves vagy? Milyen szakra jártál?
2013. jan. 26. 19:28
 15/16 anonim válasza:
ezek szerint nem vagyok egyedül:/ csak én 18 vagyok..és..ááá valakivel de beszélnék:// privit?:s
2013. aug. 12. 18:51
 16/16 anonim ***** válasza:

Örúlj hogy van tető a fejed fólőtt,van mit enned minden nap,van telod es neted amivel ezt leirtad,és nem születtél melyszegenysegbe ahol kuthoz kell jarni a vizért,és áram sincs bevezetve meg órülsz ha a kórnyéken nem késelnek meg.

Ne hasonlitgasd magad masokhoz hanem a te eletedbol hozd ki a legtöbbet legyél ugy vele több mint a semmi, tanuld meg az élet apro örömeit értékelni

2020. jún. 8. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!