Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Menjek vagy ne menjek?

Menjek vagy ne menjek?

Figyelt kérdés

Pénteken nem voltam suliba,az epe bajom miatt,megint lustálkodik és a háziorvosom adott igazolást csütörtökig.De úgy beszéltük meg anyummal,ha jobban leszek akkor menni fogok.Nem érzem magam még egészen jól és a hasam is megy rendesen és félek így menni,ráadásul én eléggé izgulos fajta vagyok,mindenért tudok izgulni és félek,hogy megint egy ok amiért menni fog a hasam,elég béna,ez van.A leckéket el tudnám kérni minden nap,csak félek,hogy b*szogatni fognak a sok hiányzás miatt,mert nemrég hiányoztam egy pár hete (pár napot) mert középfülgyulladásom volt,mármint az osztálytársak,mert papírom van róla. (az igazolásról)

Lehet,hogy most ennek semmi értelem sincs,csak gondoltam valakinek el kell mondanom

2011. okt. 9. 21:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha az orvosod adott igazolást csütörtökig, akkor ne menj be, használd ki azt az igazolást. Be is tudod pótolni a hiányzó anyagokat is. Pihenj még egy kicsit.

Ha b@szogatnak a hiányzásod miatt, akkor mond azt nekik, hogy van igazolásod örüljenek , hogy még azt is tudsz adni. Amúgy meg sz@rd le őket. B@szogassanak nyugodtan, de nem érdemes nagyon foglalkozni ezzel.

2011. okt. 10. 15:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat
2011. okt. 10. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!