Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Suliba egytől nyolcig kötöszkö...

Suliba egytől nyolcig kötöszködtek velem, eredmény:otthagytam a sulit 18 évesen, tiszta elmebeteg lettem. Vélemények eről?

Figyelt kérdés
2011. okt. 9. 18:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

én se téged.

mit szolnál ha találkoznánk?

2011. okt. 9. 21:46
 22/25 anonim ***** válasza:

Fúj, de utálom a fajtádat!

utálják az embereket, mindenkibe belekötnek, nincsennek barátai, nincs életük.De ha belekötnek vkibe, akiről azt se tudják ki, de ő simán meg tudna verni, akkor persze már nem olyan kemények.

Undorító vagy!

2011. okt. 9. 21:47
 23/25 A kérdező kommentje:

"Fúj, de utálom a fajtádat!

utálják az embereket, mindenkibe belekötnek, nincsennek barátai, nincs életük.De ha belekötnek vkibe, akiről azt se tudják ki, de ő simán meg tudna verni, akkor persze már nem olyan kemények.

Undorító vagy!"

Most minek rugjalak szájba titeket?attólmég buták maradtok. :)

2011. okt. 9. 21:48
 24/25 anonim ***** válasza:
Te menj orvoshoz!bár azt is szájbarúgnád, amennyi eszed van.grat!
2011. okt. 9. 21:51
 25/25 anonim ***** válasza:
A legelején még én sajnáltalak, de ahogy olvastam a kommentjeidet.. Hát ne csodálkozz azon, hogy miért vagy most ilyen szinten. Itt oltod a népet, közbe meg te voltál egész eddigi életedben a k*csög, erre meg mindenkit szájba rugnál? A kis monitor harcos! A való életben meg biztos fosik még a saját árnyékától is.
2011. okt. 15. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!