Suliba egytől nyolcig kötöszködtek velem, eredmény:otthagytam a sulit 18 évesen, tiszta elmebeteg lettem. Vélemények eről?
Figyelt kérdés
2011. okt. 9. 18:22
21/25 anonim válasza:
én se téged.
mit szolnál ha találkoznánk?
22/25 anonim válasza:
Fúj, de utálom a fajtádat!
utálják az embereket, mindenkibe belekötnek, nincsennek barátai, nincs életük.De ha belekötnek vkibe, akiről azt se tudják ki, de ő simán meg tudna verni, akkor persze már nem olyan kemények.
Undorító vagy!
23/25 A kérdező kommentje:
"Fúj, de utálom a fajtádat!
utálják az embereket, mindenkibe belekötnek, nincsennek barátai, nincs életük.De ha belekötnek vkibe, akiről azt se tudják ki, de ő simán meg tudna verni, akkor persze már nem olyan kemények.
Undorító vagy!"
Most minek rugjalak szájba titeket?attólmég buták maradtok. :)
2011. okt. 9. 21:48
24/25 anonim válasza:
Te menj orvoshoz!bár azt is szájbarúgnád, amennyi eszed van.grat!
25/25 anonim válasza:
A legelején még én sajnáltalak, de ahogy olvastam a kommentjeidet.. Hát ne csodálkozz azon, hogy miért vagy most ilyen szinten. Itt oltod a népet, közbe meg te voltál egész eddigi életedben a k*csög, erre meg mindenkit szájba rugnál? A kis monitor harcos! A való életben meg biztos fosik még a saját árnyékától is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!