Mi a véleményetek az Enneagramm személyiség tesztröl? Van olyan oldal ahol jellemezve van az összes eredmény? (nem csak azt irja amit kitöltöttem).
Nekem ilyen lett:(a sorrend a pontokat jelöli, minnél elörébb van a felsorolásban annál több pont) 1. A misztikus filozófus 2. A hõs 3. A müvész 4. A varázsló, A mágikus gyermek döntettlen 5. A harcos 6. A szent, Az istennõ döntettlen 7. Az uralkodó
Az én eredményem:
A misztikus filozófus
Magasabb oktávja: A misztikus filozófus
Szent eszméje: A mindentudás
Szent ösvénye: A nem-kötõdés
Alsóbb oktávja: A visszahúzódó személyiség
Szenvedélye: A fukarság
Eszménye: Tudom
Beszédstílusa: Az értekezés
Amit elkerül: Az üresség
Védekezõ mechanizmusa: Az elszigetelõdés
Csapdája: A megfigyelõ
Végletei: Szociális - Antiszociális
Sztem annyira nem hülyeség, mint amilyennek elsőre tűnik, sőt. Csak az a bajom vele, hogy ahány teszt, annyiféle meghatározás a 9 személyiségjegyre. Pl a 4-esre hol romantikusként, hol individualistaként (itt meg müvészként) hivatkoznak, meg ehez hasonlók. Én az MBTI-t jobban szeretem. Sztem jobb is, pontosabb is, megbízhatóbb is, viszont bonyolultabb is (van összefüggés a kettő között, érdekes téma). Amúgy az én Enneagramon 5w4 szokott lenni (vagyis alapvetően 5 [A misztikus filozófus] és mellette a 4 [A müvész] ami még jellemző).
Oldal ahol írnak róla: [link]
De sztem vmi angol írással jobban jársz. Mondjuk [link] . De sokkal jobb a [link] -on keresni mindenféle információt róla. Ez utóbbi egy fórum, elsősorban MBTI köré építve, de van itt minden ami önismeret/emberismeret.
Mivel 3000éve tanulmányozzák így több fajta írás is van.
A leghasználhatóbb Don Richard Riso és Russ Hudson rásai. Szerintem a teszt semmire se jó ,el kell olvasni az anyagot és magadra ismersz
Én is 1-es vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!