Suliba egytől nyolcig kötöszködtek velem, eredmény:otthagytam a sulit 18 évesen, tiszta elmebeteg lettem. Vélemények eről?
ja és azzal nemjutsz előre hogy megnézel egy filmet,láttammár többezer filmet,volt rá időmXD
de nemjutottamelőrébb.
ejjnye bejjnye.
olvasd már vissza a kommentjeidet te barom.
nem látod????
akkor legalább lennél ember szájba verni őket, akkor legaláéb elmondhatod, hogy megbosszúltad azt amit tettek veled, de te még erre sem vagy képes.
kérdem én, mit szeretenél te az életben?
van érettségid?
van szakmád?
jogsid?
barátnőd?
ismerőseid?
barátaid?
munkád?
1 átlagos 20 éves férfinak ezek alap dolgok, hogy megvannak. Vagy, hogy meglegyenek.
vagy csak otthon vered és szarsz mindenre?
ez is 1 megoldás, de előbb utóbb befogod látni, hogy ez nem jó neked, és nyugi...változtatni fogsz..ha majd el jön az ideje...várd meg lehet 1 hónap, lehet 1 év vagy 10 év.
De van időd nyugi... legfeljebb később lesznek meg ezek amiket fentebb soroltam.
"De van időd nyugi... legfeljebb később lesznek meg ezek amiket fentebb soroltam."
arra nevegyélmérget.
ja,és apádat barmozd ne engem,engem tisztelj.
minek verjem őket szájba?akormég énleszek elmebetegnek
beálítva akiálandóan szájba akar vágni valakit.
deaamikor őkvertek szét,akor menő arcok voltak,mindeggymicsinálok,énvagyok age..i.
Vegyétek már észre:a kedves kérdező szimplán unatkozik:DVagy ennyire életképtelen.Az ilyen embereknek nincs élete.Csak gratulálni tudok, kérdező.Bravó!
De legalább ne tennéd közzé, hogy mekkora élettelen lúzer vagy.
szánalom...
te hülye vagy baz.dmeg.
kit tiszteljek? hmmmm?
még azt se mondhatod, hogy összeveretsz valakivel, hisz egyedül vagy mint az ujjad.
1 szavamba kerülne és kinyuvadnál. te köcsög:D:D:D:D:
te 1 életre alkalmatlan parazita vagy.....
mit szolnál ha találkoznánk? hmmm????
"te hülye vagy baz.dmeg.
kit tiszteljek? hmmmm?
még azt se mondhatod, hogy összeveretsz valakivel, hisz egyedül vagy mint az ujjad.
1 szavamba kerülne és kinyuvadnál. te köcsög:D:D:D:D:
te 1 életre alkalmatlan parazita vagy.....
mit szolnál ha találkoznánk? hmmm????"
Nembántalak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!