Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szeretet hiányom van, ti mit...

Szeretet hiányom van, ti mit csináltok ilyenkor?

Figyelt kérdés
próbálom elterelni a gondolataim, lekötni magam munkával, csavargással vagy rosszabb esetben alkohollal, de mindig érzem az űrt és a hiányt. nemrég szakítottam a barátommal is, habár vele nem volt minden felhőtlen de jól esett hozzábújni és enyhítette ezt az űrt. ti mit csináltok ilyenkor? nehéz megállnom egy gyengébb pillanatomba hogy ne keressem őt fel ami rossz ötlet lenne, rossz az alapkedvem emiatt.
2011. okt. 9. 12:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom azért van szeretethiányod mert az exedre gondolsz amit nem kéne. Felejtsd el, helyette foglald el magad értelmes dolgokkal. Olvass, tanulj valami új dolgot, egy nyelvet vagy valami, sportolj, szórakozz de semmiképp ne a volt barátodra gondolj egy percig se.
2011. okt. 9. 12:43
 12/15 anonim válasza:

Hány éves vagy? Én 24 éves lány vagyok, most hagyott el a megbízhatónak hitt párom, aki egy komoly(nak) hitt, 35 éves férfi. Nos, kiderült hogy évek óta epekedik egy nőért, mellettem (!!!) de nem tudom hogy ezért dobott e vagy sem, de olyan indokkal szakított hogy nem illünk össze nem lenne jó az egész vele, mert ő mást akar. Tényleg beismerem hogy voltak félreértések, kisebb viták, meg néha elhanyagolt a munkája miatt, de azért szerettük, tiszteltük egymást.

Szó mint szó u.az a problémánk, és én is így vagyok mint te, fogalmam sincs mi volt a baj, hiányzik, este aludni alig tudok, felébredek összeszorul a szívem, nem tudom mit csinálja azután az űr után, amit maga után hagyott.

Egyszerűen pasizni nincs kedvem, mert annyira friss ez az egész :( Sztem ez neked sem lenne megfelelő vigasság, inkább menj barátnőzni.

Vegyél erőt magadon és ne keresd fel őt!

Próbálj barátnőkkel csavarogni, mint egyedül!

2011. okt. 9. 12:49
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

"Hány éves vagy? Én 24 éves lány vagyok, most hagyott el a megbízhatónak hitt párom, aki egy komoly(nak) hitt, 35 éves férfi. Nos, kiderült hogy évek óta epekedik egy nőért, mellettem (!!!) de nem tudom hogy ezért dobott e vagy sem, de olyan indokkal szakított hogy nem illünk össze nem lenne jó az egész vele, mert ő mást akar. Tényleg beismerem hogy voltak félreértések, kisebb viták, meg néha elhanyagolt a munkája miatt, de azért szerettük, tiszteltük egymást.

Szó mint szó u.az a problémánk, és én is így vagyok mint te, fogalmam sincs mi volt a baj, hiányzik, este aludni alig tudok, felébredek összeszorul a szívem, nem tudom mit csinálja azután az űr után, amit maga után hagyott.

Egyszerűen pasizni nincs kedvem, mert annyira friss ez az egész :( Sztem ez neked sem lenne megfelelő vigasság, inkább menj barátnőzni.

Vegyél erőt magadon és ne keresd fel őt!

Próbálj barátnőkkel csavarogni, mint egyedül!"

halgassmár el. -_-

2011. okt. 9. 12:53
 14/15 anonim ***** válasza:

spock78

A hülyeségeid helyett tanulhatnál egy kis nyelvtant..Mert írni azt nem tudsz.

2011. okt. 9. 12:58
 15/15 anonim ***** válasza:

- Szeretet hiányom van, ti mit csináltok ilyenkor?

- Amikor szeretethiányod van? Nézem a monitort és válaszolok neked (valami f@szságot). Ja, és használj Firefoxot, mert az jobb, mint a Google Chrome. :)

2011. okt. 9. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!