Mennyire vagy határozott?
Van, ahol kőkemény vagyok, de párkapcsolat téren nem és ez rettentően bánt.
Bárhol helytállok legyen az munka, suli, akármi, de 6 éve el kellett volna felejtenem valakit, de mindössze egyetlen mosolyába kerülne és újra a karjaiban lennék.
Bár itt is határozott tudnék lenni és emelt fővel távozni:(
Nagyon határozott vagyok.
Azt hiszem...
Nagyon határozott vagyok, és képes vagyok egy fontos döntést akár 1 perc alatt meghozni. Lehet, hogy később rájövök, hogy hülyeség volt, de akkor úgy láttam jónak, és kész.
Sajnos egy terület van az életben, amikor nem tudok határozott lenni: a családi élet. Borzalmas gyermekkorom volt, és ha bármi eszembe jut a múltról, akár sírógörcsöt is kapok. Ha érzésekről van szó, hihetetlenül elbizonytalanodom magamban:(
Az élet legtöbb területén elég határozott vagyok, különösen az elveim mellett állok ki minden áron, persze ez nem azt jelenti, hogy nem fogadom el más véleményét, de az én elképzeléseimből ritkán adok alább. Régebben szeleburdi, álmodozó kiscsaj voltam, 20 éves koromra sikerült szerencsére kikupálódnom, sajnos vagy nem sajnos, elég sok csalódás, rengeteg pofáraesés, sírás árán, de az élet is formált és én is magam tudatosan. Mindig tudom, mit akarok és milyennek akarom a jövőmet, és eszerint formálom is minden erőmmel.
Szóval igen, lány létemre határozott vagyok. Bár ezt nem mindig mutatom ki, nehogy erőszakosnak vagy bunkónak tartsanak, de elég nehéz sokszor játszani magam emiatt. A családtagjaim már így is erőszakosnak tartanak... :/ Csak mert nem hajlok meg akárkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!