Nem vagyok elég határozott?
Az iskolában elszerettem volna vállalni egy kis munkát, de az egyik tanár azt mondta hogy nem vagyok határozott.
Ez mit is jelent?
És mit tudnék csinálni ellene?
Legyél határozott. :D
hááát mondjuk ne kezd a mondatot háttal mert az határozatlan. mármint nem úgy háttal hogy testhelyzetileg, hanem úgy hogy "háááát", és most nem a testrész hátról beszélek, hanem arról, hogy "háááát"
Aztán az igen legyen igen a nem nem. Lazán.
És, a fogalmazáson is látszik, hogy ki mennyire határozott, úgy értem amikor beszél, szóval tudd, hogy mit mondasz, és ne kezdd el, hogy jajj az nem is így volt, meg lehet hogy inkább...
Szóval éééérted.:D
Igen értem én.
Mert elég vicces és mosolygós alak vagyok, szóval így nehéz valamit úgy elmesélni hogy nem mosolyognék...
Ragaszkodj ahoz,hogy te már pedig meg akarod és meg is tudod csinálni a feladatot,és nyugodtan rád lehet bízni.Ne hagyd hogy a tanár el vegye a kedvedet!
Ha állítja továbbra is hogy már pedig te határozattlan vagy ehez a feadathoz,mond el neki nem és kérd ki magadnak a feltételezést,persze normális stílusban.Hidd el már is nem fog rólad ilyet gondolni. :)Ja és higgy magadban,ez a legfontosabb.A mosolygoság nem baj,attól még nem leszel határozatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!