Hogyan legyek határozott állásinterjún?
Figyelt kérdés
voltam már néhány interjún,de általában izgulok feszélyezve érzem magam, nem bízom magamba. Pályakezdő vagyok, nincs szakmai tapasztalatom,se jogsim.Tudom,h ezek mind ideiglenes hiányosságok,amint lesz munkám=> lesz tapasztalatom,és befizetek jogsira,nyelvkurzusra is. hogy adjam el magam,hogyan éreztessem,h nekik szükségük van rám?
23 F
2011. jan. 24. 16:48
1/1 anonim válasza:
Határozott rövid válaszok, megfontolt szöveg, jó önéletrajz, akár mosolyogj és győzd meg őket arról, hogy a maximalizmusod a legnagyobb hibád. Jó csapatjátékos vagy és már az általános iskolában is jó szervező voltál és itt is minden feladatnak szívesen állsz elébe. Szereted a kihívásokat és terhelhető vagy és a túlórázás miatt sem riadsz vissza. Igyekszel pontos lenni és következetes és mindig maximális körültekintéssel végzed a munkád. Szereted a csapatmunkát, s gyorsan tanulsz. Kiválóan alkalmazkodsz és gyorsan gyűjtesz tapasztalatot. Szerintem valahol így jellemezd magad és add ezeket elő. Koncentrálj mindig arra, hogy te pont azért lennél jó, mert ezek a képességek benned megvannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!