Szerintetek ez normális? 19/L
Állandóan diétázom, és sportolok.
Állandóan attól rettegek ,hogy én is olyan kövér disznó leszek mint amilyen az anyám és nagyanyám volt.
170 cm magas vagyok és 49 Kg

"A kérdező kommentje:
Sok férfi szerint így vagyok nőies. :)
Sok férfinak tetszem."
Ha még fogynál tíz kilót, a nőknek is tetszenél. :) Így viszont a bunkóságoddal és a butaságoddal csak szégyent hozol a saját nemedre.
Felteszel egy kérdést - nyilván, mert véleményeket vársz - aztán ha valaki őszintén válaszol rá, lemalackázod. Tudod, attól, hogy kiscicának nevezed magad, még nem leszel se nőioesebb, se vonzóbb, hisz viselkedni nem tudsz. Nyilván van a férfiaknak olyan rétege, aki még fizetni is hajlandó érted, de attól még nem leszel értékesebb ember. Egy szónak is száz a vége, fogyj még jó sokat! Sok sikert! :)

nem tudom, mennyire normális, de a sporttal nincs gond, se a diétával, ha az megfelelő
az ha valóban éhezel azért mert rettegsz az elhízástól, valóban anorexiagyanús
de elmondom miért fölösleges az aggodalmad:
a férfiaknak akkor is kellesz, ha dagadt disznó vagy, mert nekik csak lyukra van szükségük, ha meg jól nézel ki, akkor is csak azért kellesz nekik. ha elég igénytelen vagy, hamar találsz magadnak pasit
ezek a jólelkű emberek meg valószínűleg ostoba dagadt disznók...
igaz részedről azt tartom hülyeségnek, hogy neked ez tetszik, hogy így tetszel a pasiknak. ez tényleg valami személyiségzavar.
bár ebből a kevés megnyilvánulásból nehéz biztosan megállapítani
feltűnési viszketegségben szenvedő anorexiás kis csitri...
egyáltalán nem normális az ilyen... egy nőn legyen mit fogni... még ha nem is kövér... de ne legyen olyan mint egy agyonhasznált fogpiszkáló... azok a palik akik szerint így vagy nőies azok még életükben nem láttak nőt vagy csak megakarnak fektetni... a másik meg minek tetted ki ezt a kérdést ha utánna meg itt pattogsz h ez normális neked meg ilyenek... -.-"

Ha jól érzed magad a bőrödben, szerintem az a normális.
Jól érzed magad a bőrödben = Nem aggódsz testsúly miatt, tetszik, amit látsz a tükörben és NEM éhezel.
A pasi meg ne csak az alakod miatt szeressen. Mert aztán terhes leszel és akkor úgyis zabálni fogsz és felszedsz néhány kilót. És akkor majd csodálkozol...
De szerintem az sokkal boldogabb nálad, aki kicsit duci, viszont jól érzi magát a bőrében és rendes barátja van...
Most komolyan?? Egy kis tiszteletet az ősök felé!
Ha ők nem lettek volna, nem hordtak volna ki téged 9 hónapon át, te sem lennél és nem agyalhatnál azon, hogy kövér vagy-e vagy sem.
Szerintem téged alaposan helyre kéne rakni.
Testileg is, lelkileg is és erkölcsileg is.

inkább keress fel egy pszichológust sürgősen
vagy
fogyj jó sokat, nem kell a társadalomnak ennyi selejt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!