Szerintetek ez normális? 19/L
Állandóan diétázom, és sportolok.
Állandóan attól rettegek ,hogy én is olyan kövér disznó leszek mint amilyen az anyám és nagyanyám volt.
170 cm magas vagyok és 49 Kg

Persze.
kíváncsi lennék milyen pasik közül válogatsz, malacka. :D

azért mosottagyú, mert a médiából is mi folyik folyton? legyél sovány, álljon ki minden csontod, ha van rajtad 5 kiló felesleg, már nme is vagy ember....hát ezért....
gratulálok a kérdezőnek, nemhogy az eszeddel foglalkoznál annyit, mint a testeddel????
Ja, bocs visszavonom te nem a médiatechnológus vagy.
De akkor is csöves vagy. :D

Min lepődnék meg? :D
Hülye a nénikéd.

Édes szívem, ha csöves médiatechnikus vagyok ha nem csöves, nekem kell a kiálló csontú k.váknak emberi külsőt kölcsönözni a képeken :))
Tudod ez úgy szokott lenni hogy amíg egy férfi nem éri el az átlagos intelligenciaszint alsó küszöbét, olyan csitriket keres mint te.
Majd utána jól kiröhögi az ilyen idiótákat. A többi meg a hasonlóan mosott agyú "pasi", aki életében nem bír egy férfimunkát elvégezni.
Egyébként én 164 centimre vagyok 52 kiló, magamtól, zabálás mellett.
Pont jó és egészséges alakom van.
Élvezettel szoktam a sütiket enni az ilyen marhák mellett mint te.
16:17
Nem vagyok marha, én egy kiscica vagyok. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!