Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek ez normális? 19/L

Szerintetek ez normális? 19/L

Figyelt kérdés

Állandóan diétázom, és sportolok.

Állandóan attól rettegek ,hogy én is olyan kövér disznó leszek mint amilyen az anyám és nagyanyám volt.

170 cm magas vagyok és 49 Kg

2011. okt. 5. 15:36
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
nem, ez nem normális.
2011. okt. 5. 15:40
 2/37 anonim ***** válasza:
100%
Az nem normális ahogy anyádról meg nagyanyádról beszélsz. :(
2011. okt. 5. 15:40
 3/37 anonim ***** válasza:
100%

hááát, nem. így ismeretlenben nagyon kevés a 170 centidhez a 49 kiló, ha hajlamos vagy elhízásra, akkor persze jó hogy sportolsz, meg figyelsz rá de szerintem túlzásba viszed. picit vegyél vissza :)

17/L

2011. okt. 5. 15:41
 4/37 bánomisén ***** válasza:
100%

Hízz egy kicsit, ezekkel a paraméterekkel leginkább egy seprűnyélre hasonlíthatsz.

Az idősebbeknek meg több tiszteletet, még ha a külsejük nem is felel meg a kényes ízlésednek.

2011. okt. 5. 15:41
 5/37 anonim ***** válasza:
90%
Nem, a média által agymosott hozzáállásod már nem normális (egy médiatechnikus)
2011. okt. 5. 15:43
 6/37 A kérdező kommentje:

Néha már egy kicsit ideges vagyok az éhségtől.

De félek ,hogy csúnya és kövér leszek és nem kellek majd egy férfinak se.

2011. okt. 5. 15:45
 7/37 anonim válasza:
Te jó ég!! ez nagyon nem normális.. ha ilyeneken gondolkodsz ilyen vékony létedre, szerintem fordulj szakemberhez.. :S én 177 cm vagyok, 56 kg.. de én nekem alapból is ilyen vékony alkatom van, de bármit eszek alig hízok..nem tudom Te hogy vagy vele, de nem lenne szabad ilyeneken gondolkodnod.. :S
2011. okt. 5. 15:45
 8/37 anonim ***** válasza:

Végül is normálisabb mint azok, akik azt hiszik, hogy örökre egészségesek maradnak, és tömik magukba a cukrot. Lehet, hogy ennyi idősen ez furcsa, de majd te jársz jobban, amikor a kortársaid negyven évesen elhízottak és cukorbetegek lesznek.

Egyébként én is ezt csinálom, és rengeteg pozitív hatása van. Néha rám is furcsán néznek, de nem zavar.

2011. okt. 5. 15:50
 9/37 anonim ***** válasza:

Nem normális, üdv az anorexiások között! Menj el szakemberhez, ő (talán) segít, v csoportterápia is jó lehet akár.

Miért vagy anorexiás:

- túlzott sport

- testsúllyal való megszállott fogl.

- elhízástól való félelem

- mindezek mellé kórosan sovány BMI

2011. okt. 5. 15:51
 10/37 anonim ***** válasza:
43%
Ja, hogy éhezel? Akkor viszont nem normális. Én nem egészen így képzeltem el. Viszont azt akkor sem értem, mi ebben az agymosott. Esetleg azok az agymosottak, akik süteményt esznek gumicukorral, és kólát isznak rá, nem igaz, kedves médiatechnikus?
2011. okt. 5. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!