Szerintetek ez normális? 19/L
Állandóan diétázom, és sportolok.
Állandóan attól rettegek ,hogy én is olyan kövér disznó leszek mint amilyen az anyám és nagyanyám volt.
170 cm magas vagyok és 49 Kg

hááát, nem. így ismeretlenben nagyon kevés a 170 centidhez a 49 kiló, ha hajlamos vagy elhízásra, akkor persze jó hogy sportolsz, meg figyelsz rá de szerintem túlzásba viszed. picit vegyél vissza :)
17/L

Hízz egy kicsit, ezekkel a paraméterekkel leginkább egy seprűnyélre hasonlíthatsz.
Az idősebbeknek meg több tiszteletet, még ha a külsejük nem is felel meg a kényes ízlésednek.

Néha már egy kicsit ideges vagyok az éhségtől.
De félek ,hogy csúnya és kövér leszek és nem kellek majd egy férfinak se.

Végül is normálisabb mint azok, akik azt hiszik, hogy örökre egészségesek maradnak, és tömik magukba a cukrot. Lehet, hogy ennyi idősen ez furcsa, de majd te jársz jobban, amikor a kortársaid negyven évesen elhízottak és cukorbetegek lesznek.
Egyébként én is ezt csinálom, és rengeteg pozitív hatása van. Néha rám is furcsán néznek, de nem zavar.

Nem normális, üdv az anorexiások között! Menj el szakemberhez, ő (talán) segít, v csoportterápia is jó lehet akár.
Miért vagy anorexiás:
- túlzott sport
- testsúllyal való megszállott fogl.
- elhízástól való félelem
- mindezek mellé kórosan sovány BMI

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!