Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Olyan daginak látom magam...

Olyan daginak látom magam krvára szégyenlek már lemenni a boltba is mert úgyérzem néznek legszívesebben elbújnék valamelyik bokorba. Szerintetek is van okom erre igaz? (kép)

Figyelt kérdés

Anyu persze mondja hogy nem vagyok kövér de neki ez a dolga nem mondhatja hogy de kislányom te egy zsírdisznó vagy...

[link]

[link]

2011. okt. 5. 08:41
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hiszem el,hogy az orvos ekkora ökörséget mondott.

Add már meg az orvosod számát,szívesen elbeszélgetnék vele.

Te nem vagy kövér,és SOHA egy orvos sem mond akkora ökörséget,hogy neked ez sok..Őket nem érdekli a divatból kitalált aránysúly..Ne nevettess már,te gyerek!Én világéletemben 160cm és 61 kiló voltam.Soha senki nem mondta hogy kövér vagyok.

2011. okt. 6. 08:57
 32/34 anonim ***** válasza:
Bolond vagy te, nem kövér! Amúgy is, aki kövérnek tartja magát, az biztos nem az, mert a valóban kövér lányok általában tökéletesen elégedettek magukkal. Sztem az az ideális, ha egy lány 100-zal kevesebb kg, mint ahány cm, tehát te pont jó vagy :)
2011. okt. 6. 14:55
 33/34 anonim válasza:

Nem vagy kövér, viszont az alakod borzalmas, bocsi. Nem ártana sportolni, még fiatal vagy ahhoz, hogy így elhanyagold magad. Elég a hisztiből, egyél sok zöldséget, nasi helyett nyers dióféléket egyél, és irány tornázni!

25N

2011. okt. 6. 19:15
 34/34 anonim válasza:
Én nem zavarnálak ki az ágyamból :D ezt veheted ajánlat tételnek is :D
2011. nov. 8. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!