Olyan daginak látom magam krvára szégyenlek már lemenni a boltba is mert úgyérzem néznek legszívesebben elbújnék valamelyik bokorba. Szerintetek is van okom erre igaz? (kép)
Figyelt kérdés
Anyu persze mondja hogy nem vagyok kövér de neki ez a dolga nem mondhatja hogy de kislányom te egy zsírdisznó vagy...
2011. okt. 5. 08:41
21/34 A kérdező kommentje:
tök mindegy..Az orvos is mondta hogy dagi vagyok mert ő 45 évesen ennyi kiló...
2011. okt. 5. 10:02
22/34 anonim válasza:
Ad meg az orvosod nevét,telefonszámát,majd én rákérdezek,hogy hogy mondhatott ilyen hülyeséget.
Egyébként nehezen hiszem el,hogy az orvos daginak nevezett volna téged..Ilyet egy orvos sem mond ki.
23/34 anonim válasza:
Az orvos ezt mondta? Tényleg add meg a számát, mert ezt nem hiszem. És azzal indokolta, hogy ő 45 éves? Orvos létére?
26/34 anonim válasza:
Ha tényleg annyira kövérnek hinnéd magad, akkor nem így öltözködnél :)
27/34 A kérdező kommentje:
Nem azt mondta hogy dagi vagyok azt én mondom.Ő azt mondta hogy sürgősen csináljak valamit mert ez nagyon sok.Ő 65 Kiló 45 éves létére ezt mondta
2011. okt. 5. 13:44
28/34 anonim válasza:
mert a súly valamilyen arányosságban áll a magassággal???
örvendek, hogy ilyen okos orvosaink vannak..... majd legközelebb kérdezd meg tőle, h akkor mi az arányszám, mert ki akarod számolni, hogy mennyinek kellene lenned :D :D
29/34 A kérdező kommentje:
Szerintem kb 55-nek kéne lennem.mínusz 10 kiló.
2011. okt. 5. 14:21
30/34 anonim válasza:
ez pont ideális cicus :P
18f látod van akit nem riaszt el a "kövérség"-ed :D:D:D:D mert nem vagy az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!