Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Aki legszívesebben pucéron...

Aki legszívesebben pucéron van, arra is azt mondják, hogy naturalista? Vagy más szó van rá?

Figyelt kérdés

Sokszor nem tűrök meg magamon itthon ruhát, rossz érzés felöltözve lenni, aludni is csak meztelenül tudok. Nem vagyok magamutogató, sem exhibicionista, nincs bomba alakom, pucérkodásom nem szexuális irányultságú, s értelemszerűen csak a férjem előtt élem ki ez a hajlamot.

Szóval hogy mondják ezt a jelenséget?

2011. júl. 11. 09:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Hiányzik belőled a természetes szeméremérzet.
2011. júl. 11. 10:01
 2/6 A kérdező kommentje:

Attól tartok, félreértettél. :)

Ez az otthoni "bogaram", nem vágyom arra, hogy mindenki előtt pucerázj legyek! :D A kiegészítő kommentben írtam, hogy ezt csak egyedül ill. a férjem előtt teszem.

Na mindegy, azt hittem, lesz aki tudja milyen "szakszó" van erre.

2011. júl. 11. 10:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha megtehetném akk valszeg én sem öltöznék fel de sajnos én a családomma élek és énis ugyanígy vagyok ezzel h nekik nemszivesen mutogatnám magam. Erre nincs szerintem külön szó.
2011. júl. 11. 12:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha így jól érzed magad az a lényeg
2011. júl. 12. 15:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi gond otthon had legyen mindenki úgy ahogyan jólesik neki. Mi is sokat vagyunk itthon meztelenül, egyszerűen így kényelmes.
2011. júl. 20. 10:51
 6/6 anonim ***** válasza:

A naturalista az a természethez közel lévő.

Nudista aki szeret meztelen napozni, és minden egyébb tevékenységet meztelenül folytatni.

Én is már tönn mint 20 éve a nyaraimat meztelenül töltöm itthon.

Ahogy olvasgatok itt a neten, egyre többen vagyunk meztelenül otthon. Bár a nők kevés számban vannak, inkább férfik.

2012. febr. 25. 05:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!