Minden tini meg akar halni?
17:30 vagyok.
"Én nyíregytől 80-90kmre lakom. De nem igazán megy ez a talizós, beszélgetős akármi..."
Én pedig mondjuk Szombathelytól lakok bő 300km-re. Pontosabb várost is megadhadtál volna (akár privátban, ha nem akarod ide kiírni), de ezek alapján nemhiszem, hogy annyira közel lakunk.
Az hogy nem megy a beszélgetés, nem probléma, legalábbis nekem. Volt nemrégen egy hasonló személlyel találkozásom, én nagyon jól éreztem magam, a másik véleményét nagyon nem tudom, de azóta is sokat beszélünk msn-en. Vele nem lakunk messze, de egyenlőre távoli még a következő alkalom, mikor találkozunk, bár én szeretném mostanában és dobálom is rejtve a célzásokat. Közvetlen nem írom le, nem akarom sem siettetni, sem pedig megharagítani, bár most lehet, éppen ezt teszem.
Ha tudnád milyen kicsi a világ... XD
00:49 vagyok.
Miért ne tudnál privát üzenetet küldeni? Rá kell kattintani a válaszom alatt lévő "Privát e-mail a válasz írójának" linkre, és már küldheted is. Ha jól értem, nem él már a mail címed. Megváltoztathatod egy másikra ami él, az "Adatmódosítás" alatt, vagy megírod privátban a fenti módon, hogy milyen címre mehet a válasz, senki nem fogja látni, csak én meg te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!