amikor valami nagyon jóban van részem (pl a mostani eset, ami kiborított: 1 hetes tábor!) nagyon jó volt, jól éreztem magam ott, most pedig már 4 napja csak azon rágódok hogy mit rontottam el, mit kellett volna tennem és csak ideges vagy szomorú tudok lenni, ilyenkor senkivel nem tudok normálisan viselkedni, de nem tudom miért... általában így vagyok ezzel, nem első eset és van hogy egy hétig is tart akár. nem tudok túllépni ezen. csak az ott történt dolgokra tudok gondolni és teljesen elkalandozok mindig, mit tegyek? 14/F
2011. szept. 30. 12:32
1/4 anonim válasza:
próbálj arra gondolni ami jó volt amit élveztél pl a közös programokat a szép időt, a beszélgetéseket a játékot.
lehet h közhelynek hangzik, de a megoldást bízd kicsit az időre
milyen dolgok az amik kiborítotak, megviseltek?
2011. szept. 30. 12:40
2/4 A kérdező kommentje:
elmondom. szóval, az egyik "barátomra" vagyok kiakadva, és ezért nem jut eszembe semmi más csak az amivel megbántott. oda és vissza út érdekes dolog, mert nagyon hosszú, reggeltől-estig. 3 új lány volt a buszon, mellettünk ültek 2en én pedig a haverom mellett. mindenhova viccelődött a 3 lányon a haver (neki van barátnője, nekem nincs) aztán egész héten végül tette a fejét nekik. mindenhol ott volt amikor próbáltam a lányokkal lenni. aztán hazafelé úton ugyanúgy ültünk mint oda, és az egyik lány mellett volt hely, mondta hogy üljek oda. de nem akartam megsérteni a haverom, mert tudom hogy ha odaülök mielőtt felszáll a buszra akkor megharagszik. aztán gondoltam majd nemsokára odaülök... de ő előbb gondolt erre és ő ült oda. na igen. nem akartam ott mindenki előtt mondani neki hogy mit gondolok róla, mert az úgy olyan lealacsonyító. egész úton nagyon ideges voltam és nem tudtam mit kezdeni magammal. amikor ezt másnap elmondtam neki, hogy mennyire mérges vagyok rá, azzal jött, hogy pedig mellém ült az egyik lány. de én tudom hogy csak szánalomból. nagyon rossz érzés és ezen tényleg nem tudok túllépni. remélem nem hagytam ki semmit...
2011. szept. 30. 12:48
3/4 anonim válasza:
Szerintem a múlttal ne foglalkozz! Ami megtörtént, az megtörtént...ne izgasson!! :)
2011. szept. 30. 12:57
4/4 anonim válasza:
Szia!
a kommentere reagálva. Tehát ha jól értem, az a probléma hogy bár neki van bnője minden lehetőséget kihasznált h csajozzon, és ha te megpróbálod úgymond az esélyt elvenni tőle, akkor megharagszik rád. Neked pedig nem jutott lehetőség, hogy lányokkal ismerkedj. Hát elmondásod alapján jól látod, hogy az a barátod csak inkább a ahver kategóriába tartozik, és nem figyel arra, hogy (akár az ő pillanatnyi kárára is) neked esélyt adjon, hogy csajozzál. Kezeld kicsit lazábabn a haveroddal való kapcsolatot, fütyülj rá hogy néha mit mondd nyugodtan menj oda a csajokhoz és ő meg azt gondol rólad amit akar. Próbálj olyan barátokat keresni akik nem élnek vissza a jószívűségeddel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!