Gáz hogyha még nincs pasim? :/
15 éves lány vagyok és még nem jártam senkivel, nem csókolóztam...ez manapság "gáznak" számít?://
Mármint az én felfogásom szerint várhat az ilyesmi 18 éves korig is vagy akár tovább is,de a környezetemben lévők mindig azt emlegetik, hogy a szingliség gáz szerintük...
Azt szokták kérdezgetni, hogy csókolóztam e már vagy volt e pasim..énmeg zavarba leszek ilyenkor kicsit ://
De nem azért nem volt még mert csúnya lennék vagy ilyesmi...csak valahogy ahogy látom az én környezetemben lévő fiúkat..őket nem a "szerelem" érdekli...mert szerintem az a normális ha két ember azért jár mert szerelmesek..vagy szeretik egymást legalább...de a többiak azt látom hogy egyik napról a másikra összejönnek mással és csókolózgatnak fűvel, fával..engem meg ez bevallom kicsit kezd idegesíteni mert szerintem ez nem normális...
ma is egyik osztálytársnőm így beszélt a volt barátjáról:" az ott a volt faszim"...hát ezen egy "kicsit" ledöbbentem...persze nem mondtam neki mert nem vagyok egy vitatkozós típus, de szerintem ez nem normális...és régebben szerintem normálisabban mentek az ilyen dolgok...
szóval szerintetek a mai felfogás szerint ez "ciki" dolognak számítana?://
bocsi hogy kicsit hosszan fejeztem ki magamat..köszönöm aki végigolvasta :)
én 18 vagyok, nem volt barátom nem csókolóztam, és nem is vagyok bányarém, meg iqnegatív se és élek, virulok :)
szóval jól gondolkozol szerintem bár a barátnőimnek már volt barátjuk ők se gondolják, h ciki lennék, és nem is váltogatják naponta a pasijaikat
nyugi, tarts ki az elveid mellett, azok tesznek azzá aki vagy!!
nem kell amúgy vitatkozni az ilyen lányokkal mondj annyit viccesen h te várod a "herceged" :)
hajrá csajszi!! :D
Én lennék a pasid szívesen.;)
18/F
Köszi a válaszokat. Kitartok az elveim mellett;) :DD
és örülök hogy vannak olyan fiúk is még (csak nem az én körömben :P) akik így gondolkodnak :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!