Gáz hogyha még nincs pasim? :/
15 éves lány vagyok és még nem jártam senkivel, nem csókolóztam...ez manapság "gáznak" számít?://
Mármint az én felfogásom szerint várhat az ilyesmi 18 éves korig is vagy akár tovább is,de a környezetemben lévők mindig azt emlegetik, hogy a szingliség gáz szerintük...
Azt szokták kérdezgetni, hogy csókolóztam e már vagy volt e pasim..énmeg zavarba leszek ilyenkor kicsit ://
De nem azért nem volt még mert csúnya lennék vagy ilyesmi...csak valahogy ahogy látom az én környezetemben lévő fiúkat..őket nem a "szerelem" érdekli...mert szerintem az a normális ha két ember azért jár mert szerelmesek..vagy szeretik egymást legalább...de a többiak azt látom hogy egyik napról a másikra összejönnek mással és csókolózgatnak fűvel, fával..engem meg ez bevallom kicsit kezd idegesíteni mert szerintem ez nem normális...
ma is egyik osztálytársnőm így beszélt a volt barátjáról:" az ott a volt faszim"...hát ezen egy "kicsit" ledöbbentem...persze nem mondtam neki mert nem vagyok egy vitatkozós típus, de szerintem ez nem normális...és régebben szerintem normálisabban mentek az ilyen dolgok...
szóval szerintetek a mai felfogás szerint ez "ciki" dolognak számítana?://
bocsi hogy kicsit hosszan fejeztem ki magamat..köszönöm aki végigolvasta :)
Ez abszolút nem gáz dolog. Én úgy gondolom hogy egy 15 éves lány habár szerelmes lehet de a fokozottab intimek dolgokról még nem késett le. Az a lényeg hogy a szívedre hallgas és ne hidd azt hogyha esetleg osztálytársaidnak vannak pasijai így neked is feltétlenül kell hogy legyen.
Amúgy is csak CSALÓDNÁL CSALÓDNÁL CSALÓDNÁL. Hidd el nekem szóval fel a fejjel.
köszi a válaszokat :))
azér örülök hogy van még aki úgy gondolja mint én :)
Haha
dehogy gáz kicsi szívem ;) Én is így vagyok ezzel
98/L
kb én is így vagyok vele bár és fiú vagyok, meg ilyesmit gondolok a szüzességről is. Nem az a gáz ha nem veszted el hamar, hanem ha igen és meg is van az eredménye egy síró gyerek formájában :D
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!