Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gáz hogyha még nincs pasim? :/

Gáz hogyha még nincs pasim? :/

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok és még nem jártam senkivel, nem csókolóztam...ez manapság "gáznak" számít?://

Mármint az én felfogásom szerint várhat az ilyesmi 18 éves korig is vagy akár tovább is,de a környezetemben lévők mindig azt emlegetik, hogy a szingliség gáz szerintük...

Azt szokták kérdezgetni, hogy csókolóztam e már vagy volt e pasim..énmeg zavarba leszek ilyenkor kicsit ://

De nem azért nem volt még mert csúnya lennék vagy ilyesmi...csak valahogy ahogy látom az én környezetemben lévő fiúkat..őket nem a "szerelem" érdekli...mert szerintem az a normális ha két ember azért jár mert szerelmesek..vagy szeretik egymást legalább...de a többiak azt látom hogy egyik napról a másikra összejönnek mással és csókolózgatnak fűvel, fával..engem meg ez bevallom kicsit kezd idegesíteni mert szerintem ez nem normális...

ma is egyik osztálytársnőm így beszélt a volt barátjáról:" az ott a volt faszim"...hát ezen egy "kicsit" ledöbbentem...persze nem mondtam neki mert nem vagyok egy vitatkozós típus, de szerintem ez nem normális...és régebben szerintem normálisabban mentek az ilyen dolgok...

szóval szerintetek a mai felfogás szerint ez "ciki" dolognak számítana?://

bocsi hogy kicsit hosszan fejeztem ki magamat..köszönöm aki végigolvasta :)

2011. szept. 29. 17:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Bár lehat, hogy kicsit engedhetnél a prűdségeden. :D
2011. szept. 29. 17:50
 2/14 anonim válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz. Szerintem pont az a gáz hogy sokan a te korosztályodból meg idősebbeknél is előfordul hogy kapcsolatfüggők. Csak azért járnak valakivel hogy ne legyenek egyedül, elég fos kapcsolatok ezek szerintem. Lehet hogy a te korosztályodban sokan gáznak találják hogy nincs senkid de ezzel te ne foglalkozz. Éretlenek, majd ha igazán akarsz valakit csak azzal járj.
2011. szept. 29. 17:53
 3/14 anonim ***** válasza:

Ez abszolút nem gáz dolog. Én úgy gondolom hogy egy 15 éves lány habár szerelmes lehet de a fokozottab intimek dolgokról még nem késett le. Az a lényeg hogy a szívedre hallgas és ne hidd azt hogyha esetleg osztálytársaidnak vannak pasijai így neked is feltétlenül kell hogy legyen.

Amúgy is csak CSALÓDNÁL CSALÓDNÁL CSALÓDNÁL. Hidd el nekem szóval fel a fejjel.

2011. szept. 29. 17:54
 4/14 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, hogy legyél aki vagy és tegyél rá magasról, hogy mit gondolnak/mondanak mások.Az az igazság, hogy egy elcseszett társadalomban élünk, és az az igazi, ha olyannal jársz akit szeretsz.Szerelem nélkül nincs értelme az egésznek.Idő meg bőven van, ami meg nem megy, nem kell erőltetni...ezt tapasztalatból mondom.Aki nem becsül meg, azt te se becsüld.Szóval a lényeg, hogy mindig önmagad legyél. :D
2011. szept. 29. 18:02
 5/14 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :))

azér örülök hogy van még aki úgy gondolja mint én :)

2011. szept. 29. 18:02
 6/14 anonim ***** válasza:

Haha

dehogy gáz kicsi szívem ;) Én is így vagyok ezzel

98/L

2011. szept. 29. 18:23
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Látod még az idősebbek is így gondolják...:DDD
2011. szept. 29. 18:26
 8/14 anonim ***** válasza:
Sok fiatal csak felvágni szeretne barátjával-barátnőjével,nincs mögötte érzelem.Sokan mennek abortuszra ,nemibeteg gondozóba.Az állat sem vág fel a nemi életével,ez csak ösztön!
2011. szept. 29. 18:33
 9/14 anonim ***** válasza:

kb én is így vagyok vele bár és fiú vagyok, meg ilyesmit gondolok a szüzességről is. Nem az a gáz ha nem veszted el hamar, hanem ha igen és meg is van az eredménye egy síró gyerek formájában :D

15/F

2011. szept. 29. 18:55
 10/14 anonim ***** válasza:
De vazzee nálunk miért nincsenek ilyen lányok nem igaz :( 15F
2011. szept. 29. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!