Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek paranoid ha ez a...

Szerintetek paranoid ha ez a gondolat?

Figyelt kérdés
Ezen a közösségi oldalon kérdéseken keresztül egy csomo infot meg lehet tudni rólunk. A válaszok alapján statisztikát lehet késziteni. Ha egy válaszlora koncentrálnak, akkor bármit meg lehet tudni a személyiségéről a feltett kamu kérdéseken keresztül. Elgondolkodtál már ezen?
2011. szept. 27. 23:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

ó hogyne, és a reptilián zsidók állnak az egész mögött, akik titokban földönkívülieket boncolnak, és eltitkolják, hogy jézus magyar volt... :D

mert annyira megerőltető lenne lecsukni és valaki másnak írkálni helyette.

persze nagyon jó összeesküvéselmélet-logika, hogy bármire nem reagálnak, az igaz.

felteszek egy kérdést, hogy amerikát a földönkívüli repülő rózsaszín elefántok irányítják, és ha nem reagál az amerikai kormány, akkor biztosan igaz... :)

te tényleg paranoiás vagy

2011. szept. 30. 10:17
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem emlegettem sem zsidokat sem amerikaiakat. Szerintem te vagy provokativ.

Szerintem nem passziv aki látszolag nem tesz semmit. Régi modszer és elavult ,hogy rögtön börtönbe kell csokni aki a rendszer ellen beszél. Hatásosabb a manipulálás. Ha egy csoport tagját kivülröl befolyásolva, meg változtatnak ugy ,hogy azt senki ne vegye észre, az az egy megváltozott hatássalesz a csoport többi tagjára.

2011. okt. 1. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!