Szerintetek paranoid ha ez a gondolat?
Ja most nézem megzavart a "közösségi oldal" elnevezés. Azt hittem a Facebook-on lévő kérdésekre gondolsz amikre szoktak válaszolni :D
Itt a GyK-n engem azért nem zavar mert egyrészt a valódi nevemet úgyse írom le senkinek, képeket nem linkelek be magamról, az meg már csak hab a tortán hogy az itt megadott e-mail címem se az igazi adataimmal van regisztrálva szóval ha akarnák se tudnának rólam semmi igazán jelentős dolgot megtudni.
előző: dettó.
Am facebookon úgy tudom készítenek is meg googlen is automata progik gyűjtik össze a kereséseket és azok alapján elemzik milyen vagy, pl reklámokat is sok helyen ezek alapján dobják ki, meg youtubeon is a kezdőoldalon így ajánlanak zenéket stb stb.
A nagy testvér itt van ám.
és?
van egy rakás ip személyiségi társításokkal
csak az nem tud rólad valamit, aki nem is akar.
ez is meglehet.
most hogy mondod, valóban van okunk félni, mert a fidesz alatt az is megtörténhet, hogy valamit írsz egy fórumon, és 6 évre börtönbe zárnak. vagy akkor is bezárnak ha semmit sem írsz :D de ez is nyílt titok, hogy az nbh a közösségi oldalakon és fórumokon is tevékenykedik, ugyanúgy, mint bárhol máshol.
nyilván egy normális országban nem félne ettől aki nem bűnös, de sajnos ez nem egy normális ország, szóval ha nem csuknak le az csak azért van mert nem akarnak. :)
persze ez 2 gondolatot is felvet
1.miért pont itt tetted fel a kérdést ha lefigyel a kgb? :)
2.van valami rejtegetni valód? mitől félsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!