Csajok, help.2éve járok kickbox-ra, aikidora nem vágok fel vele, a bnőm mérges rám, h. ennek ellenére ha belémkötnek nem kezdek el rögtön verekedni. és azzal jön a h. nyuszi vagyok, szerintetek maradjak ez a tipus vagy legyek kötöszködős, verekedős?
biztos lepontoznak majd, de ez az igazság:
a nők nagy része nem a férfiak miatt van együtt valakivel, hanem amit elérhetnek rajtuk keresztül
felvághatnak velük, fizetnek nekik mindent, szerelmesek a szerelembe, smacizhatnak, drámázhatnak, de kevés nő fog azért szeretni, aki vagy főleg azért, aki belül vagy
a harcművészet nem egyenlő a küzdősporttal. a küzdősportban másokkal vetekedsz, a harcművészetben saját magad győzöd le. de legtöbbször az egyszerű boxolóksem keresik az erőszakot. mint neve mutatja, van mögötte művészet és kultúra, és ennek az egyik jellemzője, hogy legyőzd a saját hiúságodat. ezért lesz szerintem az igazi harcos védelmező és nem kötekedő személy.
Szerintem dobd ki a barátnődet!!!
Hogy lehet ekkora egy hülye pi csa hogy ilyeneket mondjon neked???
Gondolj bele ha minden második emberbe belekötsz vagy elkezdesz verekedni,elöbb utobb valakinek törnie fog valamije,vagy meg is halhat valaki,ennyit meg olykor nem ér az egész,ha beszólnak akkor szólj vissza valami meglepőt...ha meg verekedni kezd akkor nyugodtan védjed magad...utána meg is ölheted és akkor max 2-3 évet kaphatsz hirtelen felindulásból és nem hiszem hogy önvédelemnek fogják elkönyvelni...
Dombd ki az a hp-!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!