Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért félek enyire a sötétben?

Miért félek enyire a sötétben?

Figyelt kérdés
isoznyatosan felek a sotetben az utcan ithon barhol barkivel, mindig felek hogy kirabolnak, le utnek, , vagyeste eppen van valaki a szobamban vagy be jon valaki az ablakomat ejszakara mindig bezarom telen/nyaron, ni, kis varosban elunk es a kornyek sem olyan hogy betorjenek vagy akarmi...ejel felek fel kapcsolni a vilanyt vagy kimenni mozsdoba mert felek hogy van valaki a szobaba es varja hogy felkeljek, felek le lepni az agyrol mert felek h van valaki az agyam alatt és meg foglya a lébam.horror filmet mar tobb eve nem nezek mert felek hogy roszabb lessz...nem tudok nyugodt lenni semmi fele kepen a sotetben. van só lampam mer asztasztmás is vok de egyszeruen szarok .mit tegyek ellene? 11/F
2011. szept. 24. 20:39
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
ám ha az utcán van valaki már nem szarok annyira
2011. szept. 25. 07:55
 22/30 anonim válasza:
cuki kisgyerek..ne féélj
2011. szept. 25. 18:59
 23/30 A kérdező kommentje:
what?
2011. szept. 25. 19:58
 24/30 anonim ***** válasza:

aranyoos.

Ne féljél.Vagy ha félsz majd idővel jobb lesz.Nem hiszem hogy van olyan ember aki gyerekkorában kicsit sem félt a sötétben.Sőt vannak még felnőttek is akik félnek.

2011. szept. 26. 09:32
 25/30 anonim ***** válasza:
pszichológia/önismeret kategória!
2011. szept. 27. 20:28
 26/30 anonim ***** válasza:
Én elalvás előtt mindent átnézek a szobámban, még a függöny mögé is benézek, aztán ott az éjjeli lámpa, mégis fosok mint állat.
2011. okt. 2. 19:51
 27/30 Waff ***** válasza:
100%
Én azt tanácsolom h ne hallgass egy válaszadóra sem!!! a félelmed helyes és megalapozott!a mumus a szobádban mindig lesben áll!és mikor elalszol,előjön és lezabálja a gombokat a ruháidról.nálam is lakott egy ilyen,de mióta leszedtem a ruhákról a gombokat kipusztult mert éhen halt.amúgy ajánlom a figyelmedbe az animal cannibals együttes "edd meg a telefonom" című dalát.tanulságos :)
2011. okt. 2. 19:56
 28/30 anonim ***** válasza:
Én is féltem, amíg éltem.
2011. okt. 2. 20:36
 29/30 A kérdező kommentje:
haha utolsó elötti ezen jót röhögtem télleg ment a zöld kéz
2011. okt. 2. 20:45
 30/30 anonim ***** válasza:

En 20eves "ertelmisegi" lanykent is felek a sotetben.

Probaltam leszokni a lamparol de csak rosszabb lett.

Eddig meg nem kerultem miatta kellemetlen helyzetbe, akiknel ottalszom azokkal vagyok olyan joban h tudjak nem fogok egyedul lemenni a sotet lenti szintre es hogy vagy lampanal vagy elhuzitt fuggonnyel alszom h bevilagitson az utcai lampa.

Golyataborban sajnos nem voltam de ott siman nemet mondok az este sotetben massz vegig az erdon jatekban...

2011. okt. 3. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!