Miért félek enyire a sötétben?
Figyelt kérdés
isoznyatosan felek a sotetben az utcan ithon barhol barkivel, mindig felek hogy kirabolnak, le utnek, , vagyeste eppen van valaki a szobamban vagy be jon valaki az ablakomat ejszakara mindig bezarom telen/nyaron, ni, kis varosban elunk es a kornyek sem olyan hogy betorjenek vagy akarmi...ejel felek fel kapcsolni a vilanyt vagy kimenni mozsdoba mert felek hogy van valaki a szobaba es varja hogy felkeljek, felek le lepni az agyrol mert felek h van valaki az agyam alatt és meg foglya a lébam.horror filmet mar tobb eve nem nezek mert felek hogy roszabb lessz...nem tudok nyugodt lenni semmi fele kepen a sotetben. van só lampam mer asztasztmás is vok de egyszeruen szarok .mit tegyek ellene? 11/F2011. szept. 24. 20:39
11/30 anonim válasza:
az a helyesírási kéziszótár volt. Kapcsolatba akart lépni veled
12/30 A kérdező kommentje:
5 vagyok helyesirásban ám ha nem A KÉRDÉSRE VÁLSDZOLSZ NE VÁLASZOLJ
2011. szept. 24. 21:10
14/30 anonim válasza:
Én gyerekként is féltem és 40 éves felnőttként is.
Valószínűleg engem bezárhattak büntetésből többször is sötét helyre. Kutya velem alszik, mégis félek.
15/30 anonim válasza:
Én az utcán ha azt hiszem követnek, akkor átmegyek a túloldalra.Ha nem jön utánam aki mögöttem jött, akkor megnyugszom.(Amúgy még sosem jött utánam senki:))
Az ágyról ha leszállok elrugaszkodom :)
Amúgy meg ha lefekvés előtt lámpafénynél átnézed a szobád-és persze úgysem találsz senkit-akkor szerintem már nyugodtan alhatsz. Jah és fordulj a fal felé, csukd be a szemed és gondolj az aznapodból valami jó emlékre, vagy tervezd meg a másnapodat. Ez eltereli a figyelmed :)
16/30 anonim válasza:
Az lemaradt, hogy a google-ba meg valamelyik családtagod írt, nem? Csak szívatni akartak :)
17/30 anonim válasza:
Én még most is szoktam néha félni:) de én jó sok horror filmet nézek és kifejezetten szeretek parázni:D
23/N
18/30 anonim válasza:
ha van kiskutyád, az nem számít hogy kicsi, megérezni ő is megérez mindent, és kiszagolja ha van ott valaki, bízhatsz benne, csak megvédeni nem tud, de azt már te is megoldod, elég egy furkósbot, vagy egy nehéz lámpa...
19/30 anonim válasza:
Azért félsz a sötétben mert gyöngének és sebezhetőnek érzed magad. Legyen nagyobb az önbizalmad.
20/30 A kérdező kommentje:
nem irhatot családtag mert mindenki kint volt és bejötem akkor már it volt
2011. szept. 25. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!