Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért félek enyire a sötétben?

Miért félek enyire a sötétben?

Figyelt kérdés
isoznyatosan felek a sotetben az utcan ithon barhol barkivel, mindig felek hogy kirabolnak, le utnek, , vagyeste eppen van valaki a szobamban vagy be jon valaki az ablakomat ejszakara mindig bezarom telen/nyaron, ni, kis varosban elunk es a kornyek sem olyan hogy betorjenek vagy akarmi...ejel felek fel kapcsolni a vilanyt vagy kimenni mozsdoba mert felek hogy van valaki a szobaba es varja hogy felkeljek, felek le lepni az agyrol mert felek h van valaki az agyam alatt és meg foglya a lébam.horror filmet mar tobb eve nem nezek mert felek hogy roszabb lessz...nem tudok nyugodt lenni semmi fele kepen a sotetben. van só lampam mer asztasztmás is vok de egyszeruen szarok .mit tegyek ellene? 11/F
2011. szept. 24. 20:39
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
94%
az a helyesírási kéziszótár volt. Kapcsolatba akart lépni veled
2011. szept. 24. 21:08
 12/30 A kérdező kommentje:
5 vagyok helyesirásban ám ha nem A KÉRDÉSRE VÁLSDZOLSZ NE VÁLASZOLJ
2011. szept. 24. 21:10
 13/30 anonim ***** válasza:
66%
mert egy nudli vagy kisapám
2011. szept. 24. 21:16
 14/30 anonim ***** válasza:

Én gyerekként is féltem és 40 éves felnőttként is.

Valószínűleg engem bezárhattak büntetésből többször is sötét helyre. Kutya velem alszik, mégis félek.

2011. szept. 24. 21:17
 15/30 anonim válasza:

Én az utcán ha azt hiszem követnek, akkor átmegyek a túloldalra.Ha nem jön utánam aki mögöttem jött, akkor megnyugszom.(Amúgy még sosem jött utánam senki:))

Az ágyról ha leszállok elrugaszkodom :)

Amúgy meg ha lefekvés előtt lámpafénynél átnézed a szobád-és persze úgysem találsz senkit-akkor szerintem már nyugodtan alhatsz. Jah és fordulj a fal felé, csukd be a szemed és gondolj az aznapodból valami jó emlékre, vagy tervezd meg a másnapodat. Ez eltereli a figyelmed :)

2011. szept. 24. 21:18
 16/30 anonim válasza:
Az lemaradt, hogy a google-ba meg valamelyik családtagod írt, nem? Csak szívatni akartak :)
2011. szept. 24. 21:19
 17/30 anonim ***** válasza:

Én még most is szoktam néha félni:) de én jó sok horror filmet nézek és kifejezetten szeretek parázni:D

23/N

2011. szept. 24. 21:49
 18/30 anonim ***** válasza:
ha van kiskutyád, az nem számít hogy kicsi, megérezni ő is megérez mindent, és kiszagolja ha van ott valaki, bízhatsz benne, csak megvédeni nem tud, de azt már te is megoldod, elég egy furkósbot, vagy egy nehéz lámpa...
2011. szept. 24. 23:51
 19/30 anonim válasza:
Azért félsz a sötétben mert gyöngének és sebezhetőnek érzed magad. Legyen nagyobb az önbizalmad.
2011. szept. 25. 02:59
 20/30 A kérdező kommentje:
nem irhatot családtag mert mindenki kint volt és bejötem akkor már it volt
2011. szept. 25. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!