Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mindíg beképzelem hogy kiröhög...

Mindíg beképzelem hogy kiröhögnek, kibeszélnek, mindig figyelem hogy ki miről beszél körülöttem, mert ha nem akkor azt hiszem rólam van szó, mit csináljak ezzel?

Figyelt kérdés
Elég idegesítő ...pl buszon ha elöl ülök ha vki hátam mögött nevet, azt hiszem h engem nevet ki.. van még pár ilyen dolgom de már nem bírom..
2011. szept. 24. 13:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nyugíí!! vegyél előegy kissebb tükröt azt előröl hátulról néz meg magad :D én ezt szoktam (ha van időm , és az nem sokszor van:S) de neked sikerülhet:D
2011. okt. 2. 19:51
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Velem is van ilyen de én az osztálytársaimmal vagyok így. Ha valaki a buszon röhög mellettem, vagy a vonaton azt leszarom mert valószínűleg az az utolsó alkalom h látom azt az embert. Az osztályban én is mindig fülelek, hogy mikor kiről folyik apletyka, aztán msot rájöttem nem is olyan rég, hogy egyszer minimum mindenkit kibeszélnek, aztán 3 napig max 1 hétig rajtad lovagolnak aztán ha látják, hogy leszarod, keresnek egy olyna balféket aki foglalkozik is velük. Jelen esetben az osztályban én vagyok a kiszemelt áldozat de jóformán leszarom őket és a barátaimmal foglalkozom :D Inkább utáljon 5 ember a 25-ből mintsem hogy mind a 25-nek nyaljak mint a pudlikutya.
2011. nov. 21. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!