Mit jelent az, hogy attól félek a legjobban, hogy nem szeretnek az emberek, kibeszélnek a hátam mögött?
Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 19:18
1/7 anonim válasza:
Üldözési mániád van. Nekem is az volt gimiben, azt hittem mindenki utál, meg kibeszélnek, közben kiderült, hogy nem. De szerencsére kinőttem belőle:)
2/7 anonim válasza:
Amiről azt gondolod, hogy mások gondolják rólad, azt valójában te gondolod saját magadról.
3/7 anonim válasza:
Azt jelenti,hogy nem vagy elégedett magaddal.Legalábbis nálam utólag belegondolva sokszor volt ez.Úgy éreztem,ha valaki röhögött az utcán,akkor rajtam röhög.Pedig igazából mindig megvolt az oka,hogy mi nem tetszett magamon.
4/7 anonim válasza:
velem is ez van de ált ki derül h csak én képzeltem be magamnak
5/7 anonim válasza:
Ugyanígy érzem én is de van valóságalapja... :/
6/7 anonim válasza:
"Marhára nem baj ha sosem bírtak, akik azt se tudják, hogyan hívnak"
7/7 anonim válasza:
Önimádat,megfelelési kényszer, önzőség, ez a három szó ut eszembe.Mert én ilyen vagyok,énrám ez jellemző ugyanis.És mindig a maximumra törekszem,mert tudom,ha kibeszélnek,akkor nem tudom elviselni a gondolatot,hogy rosszat modjanak rólam,vagyis olyat ami számomra rosszat jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!