Van más is így, hogy nincs barátnője? Akivel megoszthatná gondolatait.26/Nő
Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 17:21
1/7 anonim válasza:
Az iskola évek után szépen leépültek a b-nőim.
Persze, én sem hívtam őket, valahogy természetes folyamat volt.
Most viszont már úgy érzem, hogy nincs barátnőm.
Mert szerintem az nem barátnő, akivel nem találkozom, és max fél évente 1X beszélünk, vagy a másik, akivel ha átjön és beszélünk, nem nagyon érdeklik az én dolgaim.
Ráadásul, már szinte semmiben sem hasonlít a véleményünk...
2/7 anonim válasza:
18 éves lány vagyok. Nekem sincsenek barátnőim, sok lánnyal jóban vagyok, tudunk miről beszélgetni, de komolyabb dolgokat nem beszélünk meg (régen még tudtunk komolyabban beszélni, de aztán szép lassan leépültek, elkorcsosultak ezek a szép barátságok). Én viszonylag szerencsésnek mondom magam, mert a párommal olyan a kapcsolatunk, hogy mindent meg tudunk beszélni (a nőies dolgokat is), ettől függetlenül azért néha hiányzik a barátnő, akivel lehetne nagyon csajos programokat csinálni.
3/7 anonim válasza:
Úgy érzem, nekem sincsenek már barátaim... :S Általános iskola után senkivel nem tartottam egy-másfél hónapnál a kapcsolatot, gimnáziumba első évben volt néhány, de miután összejöttünk egyik osztálytársammal, már nemnagyon foglalkoztam a "barátaimmal"... Most másodikos vagyok és az osztályban van talán 2-3 barátnőm... A többiekkel is jóban vagyok, de őket azért nem nevezném barátoknak... Majd lesz valahogy, pozitívan állok hozzá... :)
4/7 anonim válasza:
én 32éves vagyok,és nekem sincsenek barátnőim.Illetve volt akit annak hittem,de a bajban ismerszik meg az igazi barát!Róla kiderűlt nem számíthattam rá.Volt egy másik aki még ennyi idősen is discoba jár,hát én ebből már kinőttem,de ő még ezt élvezi.
5/7 anonim válasza:
Én 33 éves (nő) vagyok, gimi óta nem tartom senkivel a kapcsolatot, de nincs is igényem rá. Szerencsére itt a férjem, van 2 testvérem (sógorok,sógornők), és egy jófej anyukám, akikkel mindent meg lehet és tudok beszélni. Nekem ez így éppen elég. :)
6/7 anonim válasza:
21 vagyok, nekem sincs.
Suliban már levezőre járok ( ahol ugye mindenkinek megvan az élete), melóm nincs.
Haverjaim vannak, de velük nem lehet megbeszélni mindent:S
női dolgokat
7/7 anonim válasza:
1-ő vagyok.
Akkor létre is hozhatnánk a Barátnő nélküli barátnők (BNB) Klubját. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!