Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehet új életet kezdeni?

Hogy lehet új életet kezdeni?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 10:59
 1/10 anonim ***** válasza:
58%
Sehogy
2009. ápr. 25. 11:02
 2/10 anonim ***** válasza:
96%

Teljesen?

Nagyon messzire elköltözöl (szélsőséges esetben akár másik országba, másik kontinensre), nevet változtatsz, kidobod a telefonod, törlöd magad a közösségi oldalakról, meg msn, skype stb-ről, és kitalálsz egy kamu előéletet az új ismerőseidnek. Nem nehéz :D

2009. ápr. 25. 12:04
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
sehogy.
2009. ápr. 25. 12:27
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
Esetleg reinkarnáció, de nem ajánlom, mert nem biztos a módszer :D
2009. ápr. 25. 12:48
 5/10 anonim ***** válasza:
63%
Vagy legyél koronatanú egy maffiafőnök perében, és garantáltan megváltozik az életed :D:D
2009. ápr. 25. 12:48
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Nem is tudok közülük választani (:

De legalább megmosolyogtattatok :P

2009. ápr. 25. 13:31
 7/10 anonim ***** válasza:
92%

Mindenképpen lista szükséges. :) Le kell írnod, hogy magadban is nyomatékosítsd. És .. Hát igen, nagyon mélyen át kell rágnod magadban a dolgokat. Szembe kell nézned mindennel, ami akadályoz; ami segít; amit szeretnél; és amit nem szeretnél.

Új életet véleményem szerintem, csakis akkor tudsz kezdeni, ha IGAZÁN AKAROD. Egyébként semmi esélye. Ha valamit igazán akarsz, az sikerül. Örök érvényű szabály.

Tehát, csak az elhatározásodon függ és azon, hogy mennyire akarod.

Az emberek sokszor hajlamosak beleesni abba a hibába, hogy annyira akarnak valamit, hogy pont emiatt nem sikerül. Vagy ellenkezőleg: hiába határozzák el, hogy "Akkor én most új életet kezdek", pont ezt említettem az előbb is: nem megy, ha nem gondolod komolyan.

Sokszor van velem az, hogy én is listát írok különféle teendőkről. Ellenben, rájöttem, hogy amit nem írok le... Azt sokkal jobban fejben tartom, mint amit állandóan leírok... és úgysem csinálok meg.

Tehát, az éremnek mindig két oldala van. Tedd azt, amit helyesnek ítélsz, de ne felejtsd el figyelembe venni önmagad ismeretét! Az a legfontosabb mind közül.

(Ha ismered magad és tudod mire szükséged; mikor mi kell.. Hatalmas segítséged lehet az élethez.)

Sok sikert!

2009. ápr. 25. 14:52
 8/10 anonim ***** válasza:
96%
Az új élet elkezdődik magától. Ha ezt kérded, talán a régit akarod visszasírni. DE az már csak emlék. Az új életedben vagy! Jó napot!
2009. ápr. 25. 15:22
 9/10 anonim ***** válasza:
81%
a sajátodét sehogy, de másét el tudod kezdeni, és megspórolod az óvszer árát :DD
2009. ápr. 25. 16:40
 10/10 anonim ***** válasza:

én ugy kezdek uj életet hogy kimegyek külföldre és megélek saját magam is

25f

2010. márc. 4. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!