Őszintén! Minden nap megmosod a fogad?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 16:51
21/41 anonim válasza:
Tegnap este is kimaradt, ilyenkor reggel pótolom.. Szóval azért kimarad néha néha főleg mikor fáradt vagyok:D
22/41 anonim válasza:
Én reggel-este szoktam. De este néha kimarad, és néha hétvégén is. De csak azért, mert olyankor szinte elalszom a tévé előtt, vagy ilyesmi, és nincs erőm kimenni. Másnap meg délben kelek. :D De azért igyekszem minél többször.
23/41 anonim válasza:
én általában csak reggelente szoktam.. hétköznap minden reggel megmosom..suliba indulás előtt.. 7végén ha nem megyek sehova..ritkán nekem is kimarad.xd
24/41 anonim válasza:
pénteken soha,mert nagyon fáradt szoktam lenni
25/41 anonim válasza:
fúj de gusztustalan ápolatlan emberek vannak itt.
Ennyire nehezetekre esik minden nap 5-10 percet a csap fölött állni és fogat mosni?
28/41 anonim válasza:
Csak úgy megjegyzem, hogy a fogmosás elmaradásával nem is a legnagyobb gond, hogy ápolatlan hatást kelt, hanem az, hogy rámehet az ember foga idejekorán. büntetlenül nem lehet elhanyagolni a fogmosást. majd 10-15 év múlva néznek nagyokat ezek az emberek, amikor minden második héten fogorvoshoz kell járkálniuk gyökérkezelésekre-fogpótlásokra. és a horribilis össszegekről ne is beszéljünk...
29/41 anonim válasza:
Minden nap még hétvégén is...de ha mondjuka Barátaimnál alszok akor nem biztos:D
30/41 anonim válasza:
Azért annyira szerintem nem rossz itt a helyzet, attól még hogy valaki egyszer kihagy egy fogmosást mert túl fáradt, nem fognak elromlani a fogai még 5-10 év múlva sem. Akinek jók a fogai, hajlamos néha elbliccelni a mosást, akié meg rossz, nem győzi mosni őket, de ebből is látszik, hogy ez valahol örökletes is, meg egyéb tényezők is befolyásolják.
Én naponta kétszer mosom őket, mégis vannak rossz fogaim, de nem szólom le azt, aki néha kihagyja a fogmosást, inkább csodálkozok hogy van olyan is, aki alig mos fogat, mégis milyen szép fogai vannak :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!