Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Őszintén! Minden nap megmosod...

Őszintén! Minden nap megmosod a fogad?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 16:51
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
93%
Nem, sajnos :( van hogy elfelejtem, lefekszek, és már nem bírok kikelni az ágyból.
2009. ápr. 22. 17:32
 12/41 anonim ***** válasza:
92%
Igen. Évente talán egyszer-kétszer marad ki.
2009. ápr. 22. 17:37
 13/41 anonim ***** válasza:
92%
Este feltétlenül. Reggeli után pedig 80%-ban. Akkor szokott néha kimaradni, ha nem megyek sehová. Előfordul az is, hogy egy nap 3-szor, mert ha erősebb ízű vagy nagyon édes ételt eszek, akkor azután plusz fogmosás jár.
2009. ápr. 22. 17:40
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

1x-2x Naponta, de van olyan is hogy 3x, sot volt mar, hogy 4x is mostam fogat. Este nem tudnek lefekudni "mosatlan" fogakkal, ha megis akkor inkabb felkelek...

Tudom, ez mar beteges:)):D

Persze megesik, ha videken vagyok neha, hogy naponta csak 1x jon ossze. Egy evben atlagosan 2 nap nem mosok fogat...

2009. ápr. 22. 17:41
 15/41 anonim ***** válasza:
85%

16/L

Régebben nem is mostam fogat (5-6 éve) :D

1 éve még minden este mostam, mostmár áttértem a minden reggelesre, számomra az a fontos, hogy a suliba legyek tiszta :D ezért áltaában csak hétküznap mosok fogat, de ha hétvégén kimozdulok a lakásból, akkor akkor is :D

2009. ápr. 22. 18:32
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, offolok: Fogat mosni főleg nem azért szokás, h jó legyen a lehelleted, hanem hogy ne lyukadjanak ki a fogaid. Ilyen szempontból a fogakat nem érdekli, h hétvége van vagy hétköznap.. Bocsánat tényleg, csak már több válaszban olvastam ilyesmit.. Ja, és jó tanács, mert korábban én is így voltam vele, és mára már rengeteg lyukas fogam bánja :(
2009. ápr. 22. 19:04
 17/41 anonim válasza:
100%
minden kaja után :) sajnos emiatt a melóhelyen ki isdumáltak nem egyszer-mert megjátszásnak tartották
2009. ápr. 22. 21:05
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Este mindenképpen (úgy megszoktam, hogy mentolízzel fekszem le, hogy egyből észreveszem, ha elfelejtettem), reggel pedig mostanában nem, amióta itthon vagyok. Néha ebéd után is eszembe jut, de sajna ritkán...
2009. ápr. 22. 22:01
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
Én kb. 8 éves korom óta reggel és este rendszeresen mosom a fogamat, mára már teljesen rutinná vált, nekem így természetes, mint ahogyan a reggeli és az esti zuhanyozás is. Én így érzem magamat tisztának. Ja, ha nap közben mákosat vagy túrósat eszem, akkor is megmosom a fogamat.
2009. ápr. 22. 22:29
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha hulla fáradt vagyok, nagy ritkán előfordul, hogy az esti kimarad. de ragaszkodom a napi 2 fogmosáshoz, nagyon fontosak számomra a fogaim.
2009. ápr. 23. 00:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!