Őszintén! Minden nap megmosod a fogad?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 16:51
11/41 anonim válasza:
Nem, sajnos :( van hogy elfelejtem, lefekszek, és már nem bírok kikelni az ágyból.
12/41 anonim válasza:
Igen. Évente talán egyszer-kétszer marad ki.
13/41 anonim válasza:
Este feltétlenül. Reggeli után pedig 80%-ban. Akkor szokott néha kimaradni, ha nem megyek sehová. Előfordul az is, hogy egy nap 3-szor, mert ha erősebb ízű vagy nagyon édes ételt eszek, akkor azután plusz fogmosás jár.
14/41 anonim válasza:
1x-2x Naponta, de van olyan is hogy 3x, sot volt mar, hogy 4x is mostam fogat. Este nem tudnek lefekudni "mosatlan" fogakkal, ha megis akkor inkabb felkelek...
Tudom, ez mar beteges:)):D
Persze megesik, ha videken vagyok neha, hogy naponta csak 1x jon ossze. Egy evben atlagosan 2 nap nem mosok fogat...
15/41 anonim válasza:
16/L
Régebben nem is mostam fogat (5-6 éve) :D
1 éve még minden este mostam, mostmár áttértem a minden reggelesre, számomra az a fontos, hogy a suliba legyek tiszta :D ezért áltaában csak hétküznap mosok fogat, de ha hétvégén kimozdulok a lakásból, akkor akkor is :D
16/41 anonim válasza:
Bocsánat, offolok: Fogat mosni főleg nem azért szokás, h jó legyen a lehelleted, hanem hogy ne lyukadjanak ki a fogaid. Ilyen szempontból a fogakat nem érdekli, h hétvége van vagy hétköznap.. Bocsánat tényleg, csak már több válaszban olvastam ilyesmit.. Ja, és jó tanács, mert korábban én is így voltam vele, és mára már rengeteg lyukas fogam bánja :(
17/41 anonim válasza:
minden kaja után :) sajnos emiatt a melóhelyen ki isdumáltak nem egyszer-mert megjátszásnak tartották
18/41 anonim válasza:
Este mindenképpen (úgy megszoktam, hogy mentolízzel fekszem le, hogy egyből észreveszem, ha elfelejtettem), reggel pedig mostanában nem, amióta itthon vagyok. Néha ebéd után is eszembe jut, de sajna ritkán...
19/41 anonim válasza:
Én kb. 8 éves korom óta reggel és este rendszeresen mosom a fogamat, mára már teljesen rutinná vált, nekem így természetes, mint ahogyan a reggeli és az esti zuhanyozás is. Én így érzem magamat tisztának. Ja, ha nap közben mákosat vagy túrósat eszem, akkor is megmosom a fogamat.
20/41 anonim válasza:
Ha hulla fáradt vagyok, nagy ritkán előfordul, hogy az esti kimarad. de ragaszkodom a napi 2 fogmosáshoz, nagyon fontosak számomra a fogaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!