Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A barátnőm már-már öngyilkos...

A barátnőm már-már öngyilkos akar lenni annyira rosszul látja a dolgokat, hogyan segíthetnék neki? (lent)

Figyelt kérdés

Ha valaki segítene,írjon privit és leírom bővebben.

Bocsi valószínűleg rossz kategória de szeretném ha sokan írnátok:/

köszönöm mindenkinek!

2011. szept. 11. 10:11
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen,írtam:)

10:31es neked nem tudok írni:S

2011. szept. 11. 10:58
 12/23 A kérdező kommentje:
most már tudok:D
2011. szept. 11. 10:59
 13/23 anonim válasza:
100%
igen vannak "pszihiátriai" kórházak. biztos hogyvan minden nagy városban.. ami olyan mint a rendes kórház nem pénz függő. Viszont felteszem nehéz lesz oda bevonszolnod őt illetve még a szüleit is rávenni erre a dologra. Én azt tenném a te helyedbe hogy felhívnám,vagy megmondanám neki,hogy találkozzunk és kerek perec elmondani neki az aggodalmaidat és,hogy mi baja illetve hogyan segíthetnél neki..nem kell finomkodni célozgatni,egyértelműen elmondani h aggódsz érte és ez így nem is normális..
2011. szept. 11. 11:20
 14/23 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm:)
2011. szept. 11. 16:06
 15/23 anonim ***** válasza:
Szia Kedves Kérdező! Fogd meg a kezét és öleld át, ha sír hadd sírjon a válladon. S utána próbáld megnevettetni. Mindig van remény! Szakemberek is kellenek és segítséget kérni nem szégyen, de a szerető környezet is kell. Egyedül nem vállalhatod magadra! De fontos szereped van neked is. Kitartást és erőt mindkettőtöknek.
2011. szept. 11. 16:28
 16/23 A kérdező kommentje:

neked is köszönöm szépen:))

nem akar menni szakemberhez:/

2011. szept. 11. 19:14
 17/23 anonim ***** válasza:
Akár nekem is írhatsz, de túl sokat ne várj... :)
2011. szept. 11. 20:57
 18/23 A kérdező kommentje:
köszönöm,írtam:))
2011. szept. 11. 21:42
 19/23 anonim ***** válasza:
Írj nekem is privit, ha még van miért. (Már úgy értem, ha nem jött még elég használható ötlet.)
2011. szept. 12. 00:30
 20/23 anonim ***** válasza:
Egyébként nem muszáj kórházba menni, ott van a sulipszichológus is, amit pont erre találtak ki... ja és a szülők nem tudják meg!!!
2011. szept. 12. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!