Nem azért mondom de ha nem lehetne semmit se enni, és lenne egy társam akkor... háát ti szerintetek? ( lakatlan sziget vagy akármi helyen ahol nincs ennivaló)
Megtörtént esetek és a Biblia között óriási a különbség... mivel abból egy szó sem igaz. Meg a többi is... hogyne, persze... ellenpéldát is százat fel lehetne hozni... az éhezés nem veszi el senkinek az eszét... ha többet nem lenne itthon étel, akkor sem enném meg az öcsémet... de ha te igen, akkor gratulálok...
2011. szept. 10. 17:35
12/22 anonim válasza:
Mao idejében hatalmas éhínség volt, akkor még az is előfordult, hogy kicsontozott csecsemőket árultak csirkehús néven.
2011. szept. 10. 17:40
13/22 anonim válasza:
Elég nehéz lenne utána azzal a tudattal élnem, hogy megettem valakit.
2011. szept. 10. 17:40
14/22 anonim válasza:
Hagyjuk az extrém helyzeteket! Az effajta gondolatok ártanak a lelkednek. Csak kényszeressé ne válj!
2011. szept. 10. 17:41
15/22 anonim válasza:
Az éhség az nagy úr!Kihozza az emberből az állatot.akárki akármit ír.Mi nem tudjuk,hisz még nem éheztünk,szerencsére.De akkor kiderülne,hogy sok sznob jóízűen enne.Kókusz dió az északi sarkon?Biblia nem igaz?
2011. szept. 10. 17:45
16/22 anonim válasza:
Most hiába mondom, hogy fúj, soha nem tennék ilyet, mert úgyis az életbenmaradási ösztön diktál. És szerintem az a hülye, aki itt másokat oltogat, akik tényleg végiggondolták... mert mondani bármit könnyű, aztán kíváncsi vagyok, ilyen helyzetben, mikor már nem vagytok önmagatok, mit tennétek.
"Megtörtént esetek és a Biblia között óriási a különbség... mivel abból egy szó sem igaz." -> Kemény. Akkor biztos Jézus sem volt valós személy. Gratulálok.
2011. szept. 10. 18:04
17/22 anonim válasza:
Én biztos nem ölnék meg senkit (persze ha hulla lenne, megenném). De 100%, hogy nem ölném meg, hacsak ő nem próbál megölni engem. Ha vmelyik szerettem lenne, akkor meg lehet, hogy egyenesen felajánlanám neki a húsom.
Persze nyilván van kivétel, de szerintem a legtöbb civilizált ember nem bántana senkit, ha éhezik. Az éhezés ráadásul annyira tompító, hogy sokan túl se akarják élni. Lehet, hogy megőrjít, de ugyanakkor nagyon le is gyengít.
2011. szept. 10. 19:19
18/22 anonim válasza:
Ha úgysincs esély a menekülésre, nem. Miért is tenném? Így is, úgy is meghalok, nem? Akkor már csak lesz bennem annyi emberség, hogy nem eszem meg a társamat. Pláne, ha meg kéne hozzá ölnöm.
2011. szept. 10. 20:06
19/22 anonim válasza:
én Hannibal óta simán megkóstolnám az agyvelőt.
xD
2011. szept. 10. 20:32
20/22 anonim válasza:
Ennék, mi ezen a nagy dolog. Nagyobb problémát okozna, hogyan gyújtsak tüzet egy lakatlan szigeten.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!