Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Segítene egy pszichologus?

Segítene egy pszichologus?

Figyelt kérdés
Nincs itt valaki, akivel beszélhetnék a problémáimról és segítene?? Hol találok ilyen embert??
2009. ápr. 20. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:
97%
szerintem msn-en keresztül ne tárulkozz ki senkinek, mert ez nem biztos , hogy jóra vezet. Ha komoly a gond, menj el pszichológushoz.
2009. ápr. 20. 17:58
 2/5 Zümy ***** válasza:
95%
...Az attól függ,hogy mien jellegű problémák.Ha van keved akkor akár velem is emgoszthatod,garantált titok lesz és többen mondták ,hogy jó pszichologus lennék:)
2009. ápr. 20. 19:12
 3/5 A kérdező kommentje:

Elsőnek igaza lehet valahol, de lehet tényleg nem kell pszichologus, hanem valaki, aki lelket öntene belém vagy nem is tudom, elmondhatnék neki ezt-azt.

Magammal vannak problémáim.

Fiúhaverjaim vannak - ők nem mind értenek meg , lány kevés, és ők olyanok akikben nem bízok meg.

Pedig 21 évesen jó lenne, ha lenne kinek elmondnaom ezeket is

2009. ápr. 20. 19:33
 4/5 anonim ***** válasza:

jah, értem miről beszélsz! Nem kell neked pszihológus!

,,Az a bajod, hogy tul sokat agyalsz, ahelyett hogy farkalnál!"

(idéztem Menilo nagypapitól a coolturábol)

Mondjuk ez nem biztos hogy igaz, de az öregnek voltak jó beszólásai! Amúgy szerintem menj fel chat-re szerintem valami ilyesmire jó! Felmész, beregelsz, kép nélkül és akkor ott azt mondasz amit akarsz, lesznek akik meghallgatnak hidd el, és nem muszáj a chat-előket megszeretni vagy ilyenek, de lelki szemetesládának tökéletesen megfelelnek! XD Vagyis én legalább is arra használom a csetelőket ! :D

2009. ápr. 20. 19:43
 5/5 Zümy ***** válasza:
jah,értem....ha gondlod nekem nyugodtan elmondhatod a gondjaid..szeretek ilyeneket hallgatni és segíteni benne:)..ha úgy gondolod,hogy rendben akk itt az msnem:kicsihkitti@hotmail.com
2009. ápr. 21. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!